Pek mantıklı bir klavye değil.Wraith W60 gibi manyetik switchli klavyelere bakılabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
ays_nur
Becerikli
Wraith kullanan arkadaslarım var ama onlar da degistirmeyi düsünüyorlar o yüzden Wraith'e pek yaklasmıyorum ya.Wraith W60 gibi manyetik switchli klavyelere bakılabilir.
Ya ben cok anlamiyorum switchlerden ve turlerinden. Gift switch ile Flying Fish switch arasindaki fark ne ki?Fiyatının en iyilerinden. Sessiz bir Switch olarak Flying Fish öneririm. En sessizi o diye hatırlıyorum.
- Makaleler
- 1
Ya ben cok anlamıyorum Switch'lerden ve turlerinden. Gift Switch ile Flying Fish Switch arasindaki fark ne ki?
Çok detaya inmeden anlatayım. Ses olarak farklar var. Altta ses testleri var. Bakabilirsiniz.
En temel fark ses. Harici az da olsa hissiyat farkı yapabilir.Gift switch ile Flying Fish switch arasindaki fark ne ki?
Neden mantıklı olmadığını düşünüyorsunuz?
PCB ve switch olarak vasat. Kasa kalitesinin bayağı kötü olmasıda cabası. O fiyata mantıklı bir tercih değil.
- Makaleler
- 1
İyi bir model değil. PCB, scanrate, kasa, Switch ve keycaps bakımından rakiplerinden geride.
En iyi klavye elinizle basıp deneyerek beğendiğiniz klavyedir.
Kahverengi tuşları açıklamak gerekirse mavi tuşların sessiz hali diyebiliriz. Kırmızıdan değişik olarak basım noktasını hisssedebiliyorsunuz ancak mavi gibi çıt çıt ses çıkarmak yerine kırmızı kadar sessiz ve mavi kadar hissedilebilir bir basış hissiyatı oluyor.
Konuda öneri yapan arkadaşların kaçırdığı nokta şu, herkes tam anlamıyla her şeyi kusursuz bir klavye almak zorunda değil. Tuş kapağı şu kalitede, alt katmandaki sünger şunda daha iyi, bu tuşlar daha uzun ömürlü, yağlı tuş alın daha iyi olur gibi gibi önerilerden çok siz kendinizin ne istediğine karar vermeniz ve teşhir ürünleri deneyerek ürün seçmeniz daha doğru olacaktır.
Kahverengi tuşları açıklamak gerekirse mavi tuşların sessiz hali diyebiliriz. Kırmızıdan değişik olarak basım noktasını hisssedebiliyorsunuz ancak mavi gibi çıt çıt ses çıkarmak yerine kırmızı kadar sessiz ve mavi kadar hissedilebilir bir basış hissiyatı oluyor.
Konuda öneri yapan arkadaşların kaçırdığı nokta şu, herkes tam anlamıyla her şeyi kusursuz bir klavye almak zorunda değil. Tuş kapağı şu kalitede, alt katmandaki sünger şunda daha iyi, bu tuşlar daha uzun ömürlü, yağlı tuş alın daha iyi olur gibi gibi önerilerden çok siz kendinizin ne istediğine karar vermeniz ve teşhir ürünleri deneyerek ürün seçmeniz daha doğru olacaktır.
ays_nur
Becerikli
En temel fark ses. Harici az da olsa hissiyat farkı yapabilir.
Çok detaya inmeden anlatayım. Ses olarak farklar var. Altta ses testleri var. Bakabilirsiniz.
Gift Switch'in sesini daha cok begendim. Bu fiyat bandında daha iyisi yok degil mi? Almısken bir kere alayim ve zevkini cikarayim istiyorum cunku ulkemizde her gecen gun fahis zamlar geliyor.
En iyi klavye elinizle basıp deneyerek beğendiğiniz klavyedir.
İste bu yuzden brown Switch'i cok seviyorum ya. Hem mavi gibi basım hissiyati versin hem de red kadar sessiz olsun istiyorum. Ona gore de bir klavye ariyorum şu an. Arkadaşlar yukarıda Ajazz marka bir klavye onerdiler, sence istediklerimi o klavyede bulabilir miyim? Dedigim gibi almisken en iyisini almak istiyorum bütçem dahilinde.
Gift Switch'in sesini daha cok begendim. Bu fiyat bandında daha iyisi yok degil mi? Almısken bir kere alayim ve zevkini cikarayim istiyorum cunku ulkemizde her gecen gun fahis zamlar geliyor.
İste bu yuzden brown Switch'i cok seviyorum ya. Hem mavi gibi basım hissiyati versin hem de red kadar sessiz olsun istiyorum. Ona gore de bir klavye ariyorum şu an. Arkadaşlar yukarıda Ajazz marka bir klavye onerdiler, sence istediklerimi o klavyede bulabilir miyim? Dedigim gibi almisken en iyisini almak istiyorum bütçem dahilinde.
Sizin aradığınız tuş hem "tactile" yani "dokunsal" hem de sessiz olacak o zaman. Bu şekilde arama yaparsanız daha doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Marka ve model önerme kısmında kullanmadığım ya da bizzat elime alıp şöyle bir göz atmadığım ürünlerin linkini atmaktan pek hoşlanmıyorum bu sebepten ötürü verdiğim ipucu ile araştırmanıza devam etmeniz sizin faydanıza olur.