Alıp kullanabilirsiniz, iyi klavyedir.Gift Switch'in sesini daha cok begendim. Bu fiyat bandında daha iyisi yok degil mi? Almısken bir kere alayim ve zevkini cikarayim istiyorum cunku ulkemizde her gecen gun fahis zamlar geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
ays_nur
Becerikli
Bu klavye nasil sence?
Bomboş, hiçbir albenisi yok, tercih etmeyin kesinlikle.
Bu klavye mekanik bile değil, membran tuşları var ve parasını hak etmeyen bir ürün.
ays_nur
Becerikli
Bomboş, hiçbir albenisi yok, tercih etmeyin kesinlikle.
Tamamm, arkadaslar Ajazz marka klavyenin Mor - Gift Switch versiyonunu siparis ettim. Ayırdıgınız vakit ve cevaplariniz icin hepinize cok tesekkür ederim.Bu klavye mekanik bile değil, membran tuşları var ve parasını hak etmeyen bir ürün.
- Makaleler
- 1
Bana göre dünyanın en boş klavyesidir.
Tamamm, arkadaşlar Ajazz marka klavyenin Mor - Gift Switch versiyonunu sipariş ettim. Ayırdıgınız vakit ve cevaplariniz icin hepinize cok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.
johan liebert
Becerikli
Tamamm, arkadaşlar Ajazz marka klavyenin mor - gift Switch versiyonunu sipariş ettim. Ayırdıgınız vakit ve cevaplariniz icin hepinize cok teşekkür ederim.
İyi yapmışsın flying fish kötü gift Switch'den.
Güzel seçim, hayırlı olsun.Tamamm, arkadaslar Ajazz marka klavyenin Mor - Gift Switch versiyonunu siparis ettim. Ayırdıgınız vakit ve cevaplariniz icin hepinize cok tesekkür ederim.
Tamamm, arkadaşlar Ajazz marka klavyenin mor - gift Switch versiyonunu sipariş ettim. Ayırdıgınız vakit ve cevaplariniz icin hepinize cok teşekkür ederim.
Merhaba aktif olarak kullanıyor musunuz?
ays_nur
Becerikli
Merhaba, evet aktif olarak kullaniyorum. Carsamba gunu bana ulasti ve guzel bir klavye oldugunu dusunuyorum. Ekrani biraz kucuk olabilir benim icin tek sıkıntısı o ama mini klavyeden de pek buyuk bi' ekran beklemiyordum zaten, ozellestirmeleri guzel. Tus hissiyati guzel, ses toklugu cok iyi, cikan ses ne cok fazla ne de cok az tam dengesini bulmuslar, insani rahatsiz etmiyor. Wireless olarak kullaniyorum ve kopukluk gibi sacma sapan seyler de yasamadim. Rengi de masama tam uydugu icin keyifli bir sekilde kullaniyorum klavyeyi.