Orijinal mi hocam bu? Çok güzelmiş.Casio AE 1200 1AVDF aldım, bana gelen modelin saniye göstergesi ve arka ışık rengi farklıydı ama şık durduğu için pek umursamadım.
Eki Görüntüle 99186
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
pawEn
Üstün
Size de sorayım hocam, çelik yerine iyon kaplama seçersem o kadar büyük bir fark olur mu?Ersasaat sitesi üzerinden filtreleme yaparak Casio saatlere bakabilirsiniz hocam.
Bunlar güzelmiş;
shopcasio.ersasaat.com.tr
shopcasio.ersasaat.com.tr
CASIO STANDART MTP-1302PD-3AVEF Kol Saati
CASIO STANDART MTP-1302PD-3AVEF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.
CASIO STANDART MTP-1374D-1A3VDF Kol Saati
CASIO STANDART MTP-1374D-1A3VDF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.
- Makaleler
- 1
Beğendiğini al geç, kordon falan sonradan değişebilecek materyaller.Size de sorayım hocam, çelik yerine iyon kaplama seçersem o kadar büyük bir fark olur mu?
Bilmiyorum hocam, internette benzer saatler var ama bendeki model hakkında bilgi bulamadım.
Smmmhunter 28
Üstün
Seçenek olsun diye attım. Fazla öneri göz çıkarmaz.
pawEn
Üstün
Yok hocam. Kasa kaplaması olarak.Beğendiğini al geç, kordon falan sonradan değişebilecek materyaller.
- Makaleler
- 1
Öneriler arasında en beğendiğim: CASIO STANDART MTP-1370D-7A2VDF Kol Saati
Benim önerilerim: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CXPCWQSC?psc=1&linkCode=ogi&th=1&psc=1&tag=cimriprime-21
www.konyalisaat.com.tr
www.saatvesaat.com.tr
Benim önerilerim: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CXPCWQSC?psc=1&linkCode=ogi&th=1&psc=1&tag=cimriprime-21
Casio Retro A159W-N1DF Kol Saati | Konyalı Saat
Casio Retro A159W-N1DF Kol Saati bileğinize çok yakışacak! Şimdi tıklayın, tarzınızı en iyi yansıtan kol saatlerine Konyalı Saat farkıyla sahip olun.
FBQ2492 Erkek Kol Saati
Saat ve Saat Güvencesiyle Fossil FBQ2492 Erkek Kol Saati , 3.592,80 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.
Ben akıllıcıyım, akılsızlarda @BerkayZ87 iyidir. Ben kendim Huawei Watch GT 5 alacağım meselaSanirim saatler konusunda bilginiz genis hocamlar. Yardimlarinizi beklemekteyim. @BerkayZ87 @The Man From Earth @Pasarettin
pawEn
Üstün
Mesajin bildirimi gelmemis hocam. Teşekkürler. Amazon'dakini almayi dusunuyorum şu an. Hem iadesi falan da kolay olacaktir. Prime uyeligim de var.Öneriler arasında en beğendiğim: CASIO STANDART MTP-1370D-7A2VDF Kol Saati
Casio Retro A159W-N1DF Kol Saati | Konyalı Saat
Casio Retro A159W-N1DF Kol Saati bileğinize çok yakışacak! Şimdi tıklayın, tarzınızı en iyi yansıtan kol saatlerine Konyalı Saat farkıyla sahip olun.www.konyalisaat.com.tr
![]()
FBQ2492 Erkek Kol Saati
Saat ve Saat Güvencesiyle Fossil FBQ2492 Erkek Kol Saati , 3.592,80 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.www.saatvesaat.com.tr
@Hans Beyaz olanda ustteki Monday yazisi biraz garip geldi. Cok buyuk degil mi ya saatin üstünde bir de?
Yoksa onu alacak gibiydim.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
@Hans beyaz olanda ustteki monday yazisi biraz garip geldi. Cok buyuk degil mi ya saatin üstünde bir de?
Yoksa onu alacak gibiydim.
Hocam, şahsen ben Monday'li olan modeli alırdım. Hatta şu an gümüş kasa ve oval saatim olmasa kesinlikle alırdım. Ancak retro bir model almayı düşündüğüm için ben tercih etmem ama size şiddetle öneririm, bence o daha güzel duruyor. Tabii bu benim kişisel fikrimdir. Amazon konusu ayrı bir mesele; beğenmezseniz iade haklarınız gerçekten mükemmel. Karar sizin ama ben sarı detaylı olanı beğendim.