pawEn
Üstün
Saati takacağım yerin çevresi 16-17cm diyebilirim. Yani 40-41-42 gider diyorsunuz. Anladım. Kafamdaki en büyük soruyu eksiltmiş oldum sağ olun hocam.41.5mm kasa capi, 45mm ise lug to lug oluyor. Lug to lug dedigimiz sey kasanin uctan uca uzunlamasini da kattigi olcum.
Bileginin cevresi 17-18cm ise gayet iyi durur 41-42mm kasa capli saatler.
Hocam hiçbirini beğenemedim ya yanlış anlamayın ama.Bering 18640-404 Kol Saati | Konyalı Saat
Bering 18640-404 Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Casio Standart MTP-1375L-7AVDF Kol Saati | Konyalı Saat
Casio Standart MTP-1375L-7AVDF Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Casio G-Shock GA-2200SKL-8ADR Kol Saati | Konyalı Saat
Casio G-Shock GA-2200SKL-8ADR Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Casio Standart MCW-100H-9A2VDF Kol Saati | Konyalı Saat
Casio Standart MCW-100H-9A2VDF Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Edifice'ler benim bütçeyi aşıyor hocam ya. Sağ olun yine de.Bende bu var, EF503 diye geçiyor. 5 sene oldu hala sıkıntısını görmedim. En son 3-4 arasındaydı fiyatı ama güncel nedir bilmiyorum.
Eki Görüntüle 99179
Son düzenleyen: Moderatör: