Bütçe
3.000 TL
41.5mm kasa capi, 45mm ise lug to lug oluyor. Lug to lug dedigimiz sey kasanin uctan uca uzunlamasini da kattigi olcum.

Bileginin cevresi 17-18cm ise gayet iyi durur 41-42mm kasa capli saatler.
Saati takacağım yerin çevresi 16-17cm diyebilirim. Yani 40-41-42 gider diyorsunuz. Anladım. Kafamdaki en büyük soruyu eksiltmiş oldum sağ olun hocam.

Hocam hiçbirini beğenemedim ya yanlış anlamayın ama. :D Özellikle G-Shock tipi saatleri hiç sevmiyorum.

Bende bu var, EF503 diye geçiyor. 5 sene oldu hala sıkıntısını görmedim. En son 3-4 arasındaydı fiyatı ama güncel nedir bilmiyorum.

Eki Görüntüle 99179
Edifice'ler benim bütçeyi aşıyor hocam ya. Sağ olun yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saati takacağım yerin çevresi 16-17cm diyebilirim. Yani 40-41-42 gider diyorsunuz. Anladım. Kafamdaki en büyük soruyu eksiltmiş oldum sağ olun hocam.

Hocam hiçbirini beğenemedim ya yanlış anlamayın ama. :D Özellikle G-Shock tipi saatleri hiç sevmiyorum.

Edifice'ler benim bütçeyi aşıyor hocam ya. Sağ olun yine de.
Şu saatler nasıl hocam?

Şu saatler nasıl hocam?

Slazenger'den saat alinmaz, saat ancak saat ureticisinden alinir.

@BerkayZ87 Hocam iyon alsam hayatın sonu olmaz değil mi? Çelikler hem bütçeyi biraz zorluyor hem de tiplerini pek beğenemedim aralarından. Attıklarım kadar sinmedi yani. Başta attığım yeşiller nasıl bu arada? Ayakkabımla da biraz uyumlu olur diye düşündüm.

Şu saatler nasıl hocam?

Hocam bunlar hem kasa çapı olarak büyük hem de bütçemi aşıyor. Bir de Slazenger olunca hiç yanaşamadım.

Slazenger'den saat alinmaz, saat ancak saat ureticisinden alinir.
Ben Slazenger saat kullanıyorum hocam, bir sıkıntısı yok gibi neden öyle dediniz ki?

WhatsApp Görsel 2024-11-16 saat 14.49.35_de091ad1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. Herkese iyi sosyaller.

3000TL civari bir butcem var ve cokta sportif olmayan, biraz oturakli ama cokta yasli isi olmayan bir kol saati ariyorum. Aradigim kriterlere uygun mudur vs. pek bilgim yok fakat gorunusunu begendigim bir kac model var. Bunlardan yola cikarak onerilerinizi yaparsaniz sevinirim.

Bu butcelerde sanirim one cikan Casio var. Casio'nun modellerine baktim hep.

Sanirim saatler konusunda bilginiz genis hocamlar. Yardimlarinizi beklemekteyim. @BerkayZ87 @The Man From Earth @1589
Maalesef klasik saatler çok bilgi alanımda değil, kusura bakmayın.
Ama şu model çok hoşuma gidiyor: https://www.hepsiburada.com/casio-ga-100-1a1dr-g-shock-erkek-kol-saati-pm-saga1001a1dr