3.000 TL civarına UPS önerisi

Bütçe
3.000 TL
@demjr,

Daha ucuz bir sey ariyorsaniz buna da bakabilirsiniz. S-Link gibi markalara bakmayin.

Hocam, kaliteli ve güvenilirse benim için sorun yok. Arkadaşın attığı 6K'lık UPS nasıl? Sizin attığınız UPS ile aralarında çok fark var mı?

Ben Inform 1000VA UPS kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Daha 6 ay kadar oldu aldım, elektrik gittiğinde 15-20 dakika arası sistemi açıkta tutabiliyor.

@demjr, Tescom kotu bir firma degil. Guvenilir bir firma. Hemen hemen esit seviyede urunler aslinda. Cok fark var sayilmaz, alabilirsiniz.
Tamamdır hocam, o zaman onu alayim ben. Bu arada yanlış bilmiyorsam UPS'ler aynı zamanda akım korumalı priz görevi görüyor değil mi?

Ben Inform 1000VA UPS kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Daha 6 ay kadar oldu aldım, elektrik gittiğinde 15-20 dakika arası sistemi açıkta tutabiliyor.
Hocam, amacım sistemi 5 dakika açık tutsun yeter bana. Sistemi korusun voltaj dalgalanmalarından vesaire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…