Bütçe
3000 TL

Ömer Canbey Cücemen

Çalışkan
Apple M2 MacBook Air modeli bir dizüstü bilgisayara sahibim. Tek harici monitöre bağlayıp iki ekran kullanabiliyorum ama benim isteğim 2 harici monitöre bağlayarak 2 ayrı görüntü almak. Yani bilgisayarın kendi ekranı ile birlikte toplam üç ekran olsun istiyorum. Bunun normal Type-C adaptörler ile yapılamadığını öğrendim. Bunun için displaylink destekli bir adaptör almam gerekiyormuş. Bunun için Türkiye satılan alabileceğim göreceli normal fiyatlı (3000 TL altı) bir adaptör önerisi olan var mıdır?

Bahsettiğin şey bağlantı istasyonu doğru mu anladım?
Yani aslında istasyon(dock) da bir seçenek evet ama adaptör şeklinde olanları da var yurtdışında ama Türkiye'de bulamadım. İstasyon şeklinde olanları çok pahalı maalesef. Benim ihtiyacım olan type-c portundan iki tane hdmi çıkışı olan ama bu displaylink özelliğini destekleyen adaptör aslında.

Yani aslında istasyon(dock) da bir seçenek evet ama adaptör şeklinde olanları da var yurt dışında ama Türkiye'de bulamadım. İstasyon şeklinde olanları çok pahalı maalesef. Benim ihtiyacım olan Type-C portundan iki tane HDMI çıkışı olan ama bu displaylink özelliğini destekleyen adaptör aslında.
Hocam istediğin gibi bir ürün buldun mu? Benim de ihtiyacım var.