cagata 16

Uzman
Az önce monitör görüntüsü gidip geldi, birkaç kere tekrarladı, sonra hiç gelmedi. Laptopu açıp kapayınca ve yarım saat açık kaldı ve video izledim. Bu esnada bir şey olmadı. 40 GB/s'lik 240W Type-C kablo yeterli gelmiyor mu, yoksa laptopta mı sıkıntı var, yoksa pilde kullandığım için mi böyle yapıyor?

Az önce monitör görüntüsü gidip geldi, birkaç kere tekrarladı, sonra hiç gelmedi. Laptopu açıp kapayınca ve yarım saat açık kaldı ve video izledim. Bu esnada bir şey olmadı. 40 GB/s'lik 240W Type-C kablo yeterli gelmiyor mu, yoksa laptopta mı sıkıntı var, yoksa pilde kullandığım için mi böyle yapıyor?

Pilde kullandığın için olabilir çok yüksek bir ihtimal.

Pilde kullandığın için olabilir çok yüksek bir ihtimal.

Çünkü pilde kaç saat kullandım bir şey olmadı ama pil yüzde 35 gelmeye başlayınca bu sıkıntıyı yaptı bir de şöyle laptop ekranını kullanırken yine pilde Chroma'da ekranda yanıp sönmeler ve çizgiler olıyordu ama bu sadece NVIDIA GPU seçiliyken olıyor laptop ekranındayken ama prizdeykem bir sıkıntı yok

Çünkü pilde kaç saat kullandım bir şey olmadı ama pil yüzde 35 gelmeye başlayınca bu sıkıntıyı yaptı bir de şöyle laptop ekranını kullanırken yine pilde Chroma'da ekranda yanıp sönmeler ve çizgiler olıyordu ama bu sadece NVIDIA GPU seçiliyken olıyor laptop ekranındayken ama prizdeykem bir sıkıntı yok.

Batarya kaç yaşında.

Pil düştüğünde voltaj yetersiz kaldığı için oluyor. Düşük pil ama şarj takılı halde kullanırsan sorun olmaz.