Bütçe
300-500 TL

MEQ

Yetkin
Yer
Tardis
Merhaba,

Eski laptopun ekranından monitör yapmak için kontrolcü aldım fakat Type-C to Type-C kabloyla bağlamama rağmen 2. ekran sinyal yok uyarısı veriyor. GPT'ye sorduğumda Type-C kablomun görüntü aktarım özelliği olmama ihtimalinden söz etti. (Bütün Type-C'leri aynı sanıyordum. :D)

Fazla kaliteli olmasına gerek yok, 1080p 60 Hz için görüntü aktarımı sağlayabilen, 1 metre civarı Type-C to Type-C kablo olarak ne önerirsiniz?

Merhaba,

Eski laptopun ekranından monitör yapmak için kontrolcü aldım fakat Type-C to Type-C kabloyla bağlamama rağmen 2. ekran sinyal yok uyarısı veriyor. GPT'ye sorduğumda Type-C kablomun görüntü aktarım özelliği olmama ihtimalinden söz etti. (Bütün Type-C'leri aynı sanıyordum. :D)

Fazla kaliteli olmasına gerek yok, 1080p 60 Hz için görüntü aktarımı sağlayabilen, 1 metre civarı Type-C to Type-C kablo olarak ne önerirsiniz?
1080p 60 Hz görüntü aktarımı yapabilen bir Type-C to Type-C kablo önerisi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Kablo Türünü Doğrulama: Öncelikle, kullanmak istediğiniz Type-C kablonun “Video Çıkışı” (DisplayPort, HDMI veya benzeri) desteği olduğundan emin olun. Her Type-C kablonun bu özelliği bulunmaz.

2. Kablo Markaları: Güvenilir markalardan birkaç öneri:
- UGREEN: 1 metre uzunluğunda ve görüntü aktarımını destekleyen bir Type-C kablosu.
- Anker: Kaliteli ve dayanıklı Type-C kablolarıyla bilinir; 1 metre uzunluğunda olanları tercih edebilirsiniz.
- Cable Matters: 1 metre uzunluğunda ve 1080p destekleyen seçenekleri mevcut.

3. Alım Yeri: Bu kabloları online mağazalardan (Hepsiburada, N11, Amazon) veya teknoloji marketlerinden (Teknosa, Vatan Bilgisayar) temin edebilirsiniz.

4. Fiyat Kontrolü: Belirttiğiniz fiyat aralığı (300-500 TL) içinde bu kabloları bulabileceğinizden emin olun.

5. Geri İade Koşulları: Kabloyu alırken iade koşullarını kontrol edin, böylece çalışmadığında değiştirme veya geri alma şansınız olur.

Bu adımları izleyerek uygun bir kablo bulabilir ve bağlantı sorununu çözebilirsiniz.