isimsizman
Uzman
Doğru düzgün çalışmıyor derken hocam? Klavyenin en temel özelliği çalışması zaten tuşlar basmıyor mu 2k para ödediğim klavyede. Sıkıntıymış biraz.İyidir, alınır. Masanızı bilmiyorum tabii ama rengi güzel. Switchlerinin modeli de Graywood V4, internette ses testleri mevcut bakabilirsiniz.
Işıkları gayet iyi ama muhtemelen fark etmişsinizdir ki tuşları şeffaf değil, gece kullanımında tuşları görmek istiyorsanız yeni keycaps alıp değiştirmeniz gerek. Güzel RGB modları var ama her tuşa ayrı özelleştirme yapılıyor mu onu bilmiyorum.
Klavyenin eksisi ise yazılımı. Pek düzgün çalışmıyor ve arayüzü bence güzel değil. Hadi arayüzü neyse de bazen doğru düzgün çalışmaması biraz can sıkıcı olabiliyor.
Ben Graywood V3 switchli Aula F75 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Tuşları sessiz, basım hissiyatı güzel, RGB modları güzel ve ışığı gayet iyi. Sadece yazılımı iyi değil dediğim gibi.
Bu nasıldır hocam sizin klavyenizden alayım mı? Sorunsuz ve güzel mi? Bana uygun görünüyor. Red Switch değil mi? Hissiyat vesayire güzeldir herhalde ben sıradan içi boş kauçuk klavyemden sonra her klavye güzel gelir bana. Renk modları da güzel diye biliyorum bu klavyenin. Bunu alayım o halde tavsiye eder iseniz. Kablosuz bağlantının yanı sıra kablolu bağlantı da var değil mi? Bilgisayarımda bluetooth yok klavye uzaktan kablosuz usb ile bağlansa güzel olurdu.
Son düzenleme: