Teşekkürler. Evet görünüşünü beğendim bu daha iyi duruyordu o yüzden bunu aldım. Switch kalitesi güzel diyor iseniz güzeldir muhtemelen gelince bir bakacağım artık düşüncelerimi yazarım. Klavye almamda yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler.
Klavye elime ulaştı bu gün. Oldukça ağır ve ışıklandırmaları da bir o kadar güzel. Ses ve hissiyat olarak beni tatmin etti. Özellikle sesi çok fazla ses çıkarmamasına rağmen çok tok ve premium bir hissiyat uyandırıyor. Uygulamasının olması da çok güzel bir artı. Klavyedeki bazı tuşlara multimedya tuşları atadım ve önceki klavyemde kullandığım şeyleri burada da kullanabiliyorum az çok. Işıklandırmalarına da bayıldım
Teşekkürler. Evet görünüşünü beğendim bu daha iyi duruyordu o yüzden bunu aldım. Switch kalitesi güzel diyor iseniz güzeldir muhtemelen gelince bir bakacağım artık düşüncelerimi yazarım. Klavye almamda yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler.
Klavye elime ulaştı bu gün. Oldukça ağır ve ışıklandırmaları da bir o kadar güzel. Ses ve hissiyat olarak beni tatmin etti. Özellikle sesi çok fazla ses çıkarmamasına rağmen çok tok ve premium bir hissiyat uyandırıyor. Uygulamasının olması da çok güzel bir artı. Klavyedeki bazı tuşlara multimedya tuşları atadım ve önceki klavyemde kullandığım şeyleri burada da kullanabiliyorum az çok. Işıklandırmalarına da bayıldım.
klavyeyi halen kullanıyor musunuz, bir de memnun musunuz acaba bende sizin gibi ikilemdeyim var mıdır öneriniz?