omrylgn15
Uzman
NZXT hakkında söylediklerinize fazlasıyla katılıyorum hocam. 2024 kasım ayında 650w psu arıza verince yeni bir psu araştırmasına girdim. nzxt önerdiler hem uygun fiyatlı hem 750w olmasından dolayı tercih ettim. rx 5600xt kullanıyordum 150w tdp sahip zaten 1x8pin girişi vardı taktım kullandım. bugün rx 7700xt ekran kartına geçiş yaptım. güç kablosunu takacağım bir de ne göreyim 2. kablo yok. ufak bir araştırma ile nzxt tek kabloyla 220w öneriyormuş. Eee ekran kartı 245w yer yer 250w kullandığı da gözlemlenebiliyor. Bu riski göze mi alayım yoksa yeni psu mu? Ben riski göze alamadım ve daha 4 aylık olan psu rafa kalkacak mecburen.Evet, gerçekten. Sizin duymamanız Delta'yı kötü bir marka yapmıyor. Gayet köklü ve büyük bir marka. Ayrıca aynı fiyata NZXT de var bunu ben de biliyorum, ancak benim attığım daha kaliteli bir model, Platinum sertifikalı ve gerçekten sağlam bir model. Sizin attığınız ise tek kablodan 2x8 pin veren, yani pek de geleceğe dönük olmayan ve güçlü bir ekran kartı takıldığında tek kablo olması sıkıntı çıkarabilecek bir model.
bu 2 psu arasında kaldım hocam. pcıe 5.0 / atx 3.0-3.1 vs de hiç anlamıyorum. öncelikle bunlar hakkında bilgi verme şansınız var mı? ve hangi psu önerirsiniz. amazon ya da hepsiburada olursa sevinirim malum taksitle almak zorundayım. şimdiden teşekkürler.