Bütçe
3000 TL (artırılabilir)
Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba, şu an kullandığım Xiaomi Mi Band 6'nın bataryası ömrünü dolduruyor; artık şarjı 3 gün gitmeye başladı. Redmi Note 12 Pro 4G üzerinde crDroid 12.8 Custom ROM kullanıyorum. Piyasayı bilmediğim için ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini bilmiyorum, şimdilik 3.000 TL diyelim.
Genelde Saat'e bakıyorum ve gelen bildirimleri okuyorum saat yerine bileklik daha mı mantıklı?

Aklıma en çok redmi watch 5 lite yattı.

Son düzenleme:
Fit 3'e cikamaz misiniz? Fit 3'un yaninda Watch 5 Lite yavan kaliyor acikcasi. Fit 3'u yaklasik 9 aydir kullaniyorum ve 2. el almama ragmen pili hala super.
Genelde saate bakıyorum ve gelen bildirimleri okuyorum saat yerine bileklik daha mı mantıklı?
Burada da acikcasi diger istekleriniz ve hangi sekilde cihaz (bileklik form faktorunde vs.) begendiginiz bu sorunun cevabini biraz sekillendiriyor.

Çıkabilirm hocam ama Watch 5 Lite'dan farkı neler?
Ekranda cerceveler daha buyuk ve cerceveler biraz da orantisiz cogu ucuz saat gibi, Fit 3'de neredeyse orantili diyebilirim. Otomatik ekran parlakligi ozelligi de yok 5 Lite'da, Fit 3'de var. Bunun disinda uyku algilama konusunda Fit 3 cok daha iyi. Watch 5 Lite ve Active modelinde uyku algilamanin saptigini belirtmisti Enes Ozen bu incelemesinde. Bunun disinda Huawei tarafinda uyku verilerinize uygulamadan baktiginizda da daha detayli oluyor genelde.

Bunun disinda bu konuda yanlisim olabilir ama 5 Lite modelinde mesaj bildirimleri gibi bildirimlere sesli klavye veya dumduz yazili sekilde klavye ile yanit veremiyorsunuz, sadece hazir yanitlar kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.

Pil olarak Fit 3'de ben 1 haftayi cok kolaylikla cikarabiliyorum, 5 Lite'da guncellemeler sonrasi durum nasildir bilemem tabii.

Xiaomi kendi işletim sistemini kullanmıyorum Custom ROM yüklü telefona o yüzden ekosistem uyumu kalmadı.
O zaman arkadaşın önerdiği gibi Huawei saatlere bakın. Huawei saat konusunda başarılı ve pil süreleri de uzun. Fakat 3000 TL'ye Huawei saat bulmanız çok zor. Eğer bütçeyi 3.500-4000 bantlarına çekemiyorsanız bilekliklerine bakın derim.

Huawei fit 3-4 güzel cihazlar. Bileklik mi saat mi derseniz bu sizin beğeniniz ve kullanımınıza bağlı. Mesela ben çalıştığım iş yüzünden elim çok fazla kirlenir. Sürekli su teması olduğu için bileklik takıyorum. Daha dayanıklı buluyorum. Sportif giyindiğimden şıkta duruyor.

Bu abi sevdiğim bir içerik üreticisi. Diğer videolarınada bakabilirsin. Çok daha ucuz saatlerde var. Honor markalı vs. 1500 civarında.

Huawei fit 3-4 güzel cihazlar. Bileklik mi saat mi derseniz bu sizin beğeniniz ve kullanımınıza bağlı. Mesela ben çalıştığım iş yüzünden elim çok fazla kirlenir. Sürekli su teması olduğu için bileklik takıyorum. Daha dayanıklı buluyorum. Sportif giyindiğimden şıkta duruyor.

Bu abi sevdiğim bir içerik üreticisi. Diğer videolarınada bakabilirsin. Çok daha ucuz saatlerde var. Honor markalı vs. 1500 civarında.

Aslında bilemedim Mi Band 6 ölene kadar beklesem mi diye ama büyük ihitmal fit 3 alacağım.