- Makaleler
- 23
Butce ne kadar? Buluruz bir seyler.Çok can sıktı iade edip aynısını alayım dedim indirim bitmiş aradaki fark çok fazla.
Butce ne kadar? Buluruz bir seyler.Çok can sıktı iade edip aynısını alayım dedim indirim bitmiş aradaki fark çok fazla.
2400 şuan. 1 kuruş çıkamam, ancak 1.5-2 hafta sonra.
Hepsiburada ile konuştum kendilerinde stok yokmuş Nothing satıcısı şuan 2999 TL'ye satıyor, aradaki fiyat farkını ödeyeceklerini ve aynı ürünü yeniden satın alma imkânı sunduklarını söylediler, ben de kabul ettim. Yani mantıken değişim yaptım.
Guzel. Ben de bunu onerecektim. Fakat Buds 2 Plus daha iyi.2400 şuan. 1 kuruş çıkamam, ancak 1.5-2 hafta sonra.
Hepsiburada ile konuştum kendilerinde stok yokmuş Nothing satıcısı şu an 2999 TL'ye satıyor, aradaki fiyat farkını ödeyeceklerini ve aynı ürünü yeniden satın alma imkânı sunduklarını söylediler, ben de kabul ettim. Yani mantıken değişim yaptım.
Hocam Nothing Forum'un sahibi böyle söylüyor. En başta kulaklığı aldığımda firmware güncellemesi yapmıştım.
Hindistan pazarindaki urunler icin dedigi kismen dogru. Fakat Avrupa bolgesinde boyle bir durum yok. Ben de duz 2 vardi. Ses kalitesinde veya herhangi bir ozelliginde bozulma olmadi. Sonra arkadasima hediye ettim. Ona sorun olursa bana yaz demistim. 1-2 hafta oldu sorunsuz kullaniyorum dedi.Hocam Nothing Forum'un sahibi böyle söylüyor. En başta kulaklığı aldığımda firmware güncellemesi yapmıştım.
Eki Görüntüle 193424
Şuan yaşadığım şeylerin benzeri Ear Stick, Ear (a), CMF Buds ve CMF Buds Plus 2 modellerinde de oldu. Şuana kadar kullandığım bütün Nothing kulaklıklar.Hindistan pazarindaki urunler icin dedigi kismen dogru. Fakat Avrupa bolgesinde boyle bir durum yok. Ben de duz 2 vardi. Ses kalitesinde veya herhangi bir ozelliginde bozulma olmadi. Sonra arkadasima hediye ettim. Ona sorun olursa bana yaz demistim. 1-2 hafta oldu sorunsuz kullaniyorum dedi.
Ayrica bu adama guvenme. Kendisi Ai ile makale yazan biri.
Peki simdi ne yapmayi planliyorsun? Nothing'den devam mi yoksa farkli bir markaya mi yoneleceksin? Ona gore hareket edebiliriz.Şuan yaşadığım şeylerin benzeri Ear Stick, Ear (a), CMF Buds ve CMF Buds Plus 2 modellerinde de oldu. Şuana kadar kullandığım bütün Nothing kulaklıklar.
Yani forumda pek takılmadım makaleleri bilmiyorum.
Peki simdi ne yapmayi planliyorsun? Nothing'den devam mi yoksa farkli bir markaya mi yoneleceksin? Ona gore hareket edebiliriz.
Peki simdi ne yapmayi planliyorsun? Nothing'den devam mi yoksa farkli bir markaya mi yoneleceksin? Ona gore hareket edebiliriz.
Vallahi bilmiyorum Hepsiburada değişim sundu bir kere daha alayım yine sıkıntı çıkarsa yine iade ederiz başka bir şey alırım.
Hocam 2 gün içinde para iadesi karta yapılacak. Başka ne seçeneklerimiz var nothing dışında? Bütçem şu an 2800, çıkmaya değerse 300 lira daha çıkabilirim.
Hocam şimdi Buds Core alacağımda Amazon'dan, Buds FE Buds Core'dan daha mı kötü daha mı iyi onu merak ettim?Bütçe cikarsa Anker liberty 5. cikmazsa tasarruf edip Buds Core alin. Ikisi de Trendyol'da var.