Bütçe
3.000 TL
Bulduklarımda genelde sekmeyi aşağı kaydırırken yukarı çıkma
Scroll jumping işte.

Yaşananların kronik olup olmadığını doğrulayamıyorum çünkü fazlasıyla insan kullanıyor.
Maalesef bu kadar Reddit konusunun açılması bunun gayet de kronik olduğunu doğrular. Kullanilan encoder da dandik zaten. O da bu kronik sorunlara yol açıyor. RAESHA marka encoder kullanılmış DA V3 Pro'da.

Scroll jumping işte.

Maalesef bu kadar Reddit konusunun açılması bunun gayet de kronik olduğunu doğrular. Kullanilan encoder da dandik zaten. O da bu kronik sorunlara yol açıyor. RAESHA marka encoder kullanılmış DA V3 Pro'da.

Çok raesha marka ürün gördüm. Pulsar'da çoğuınlukla Raesha kullanıyor. Waizowl OGM Pro V2'de özel serilerde de Raesha var. Veya ASUS'da Keris 2 gibi ürünleri hep Raesha Switch. İplementesi iyi olursa sorun olmuyor ve bu saydığım markalardaki Switch'ler hiç kronik sorun bilgisine rastlanılmadı. Bence Razer farelerdeki Switch'in kullanımında bir hata olması lazımki tüm Razer farelerde kronik scroll sorunu var.

Ve nedense Raesha Switch kullanılan markalar arasında sadece Razer'da scroll hatası var. Markalar switchleri de kendilerine göre özelleştiriyorlar. Raesha tabanlı olsa da Razer'ın kendi tasarımına göre üretiliyor. O yüzden Raesha'dan ziyade Razer tabanlı bir sorun bence Raesha Switch hissiyat bakımından en sevdiğim Optic Switch'ler olabilirler.

Mesela Pulsar'da X2H gibi sora shape serilerinde yapışkan tuş sorunu vardı ama gene Raesha kullanılmasına rağmen bu sorun Crazylight modelinde yoktu.

Çok raesha marka ürün gördüm. Pulsar'da çoğuınlukla Raesha kullanıyor. Waizowl OGM Pro V2'de özel serilerde de Raesha var. Veya ASUS'da Keris 2 gibi ürünleri hep Raesha Switch. İplementesi iyi olursa sorun olmuyor ve bu saydığım markalardaki Switch'ler hiç kronik sorun bilgisine rastlanılmadı. Bence Razer farelerdeki Switch'in kullanımında bir hata olması lazımki tüm Razer farelerde kronik scroll sorunu var.

Ve nedense Raesha Switch kullanılan markalar arasında sadece Razer'da scroll hatası var.
Switch demiyorum ki, encoder diyorum.

Ve nedense Raesha Switch kullanılan markalar arasında sadece Razer'da scroll hatası var.
Switch ile scroll sorununu bağdaştırmanızı anlayamadim. Scroll hatasının sebebi encoder, switch değil.

Rog kendi switchi ama Raesha tabanlı. Bu videoda var.

Dakika 3.20 sonrası.

Switchlerin bağlantı tipinin RAESHA ile aynı olduğunu söylemiş. RAESHA switch kullanıyor demek değil ki bu? İç aksamı farklı olabilir.