Bütçe
3.000 TL
Switch ile scroll sorununu bağdaştırmanızı anlayamadim. Scroll hatasının sebebi encoder, Switch değil.

Aynı marka ürün kullanıp. Sorun yaşayan da oluyor yaşamayan da yani. Genel olarak dersek. Switch'den örnek verdim. Encoder içinde aynısı geçerli. Bir markanın ürününde sorun çıkaran Switch veya Encoder diğer markanın ürününde sorun çıkarmıyor. İşbirliği ile alakalı biraz.

Switch ile scroll sorununu bağdaştırmanızı anlayamadim. Scroll hatasının sebebi encoder, switch değil.

Switchlerin bağlantı tipinin RAESHA ile aynı olduğunu söylemiş. RAESHA switch kullanıyor demek değil ki bu? İç aksamı farklı olabilir.
Çoğu firma Collab yapıyor zaten. İlk başta da belirttim Birebir aynı olmasına gerek yok Raesha switchleri Asus'un isteğine göre custom edip Rog brandi ile çıkarabiliyor.

Aynı marka ürün kullanıp. Sorun yaşayan da oluyor yaşamayan da yani. Genel olarak dersek. Switch'den örnek verdim. Encoder içinde aynısı geçerli. Bir markanın ürününde sorun çıkaran Switch veya Encoder diğer markanın ürününde sorun çıkarmıyor. İşbirliği ile alakalı biraz.
Bunun sebebi bence kullanıcı sayısıyla alakalı. DeathAdder V3 Pro'nun kullanicisi daha fazla, bu yüzden sorun yaşayan daha çok. Bu yüzden de çoğu kişide patlak verdi RAESHA encoder. Ve RAESHA encoder kullanan diğer ürünlerin kullanıcısı daha az, sorun yaşayan da daha az mantıken.

Bunun sebebi bence kullanıcı sayısıyla alakalı. DeathAdder V3 Pro'nun kullanicisi daha fazla, bu yüzden sorun yaşayan daha çok. Bu yüzden de çoğu kişide patlak verdi RAESHA encoder. Ve RAESHA encoder kullanan diğer ürünlerin kullanıcısı daha az, sorun yaşayan da daha az mantıken.
Oda olabilir tabi ama yeni kullanmaya başlayan da baya uzun süre kullanan insanlarda da benzer sorunlar ile konu açan oluyor. O yüzden ben o kısmı biraz daha düşük gördüm.

Birde Razer'da Tek modelde de değil sorun birden fazla modelde aynı sorun var.

Mesela Pulsar'da X2H gibi sora shape serilerinde yapışkan tuş sorunu vardı ama gene Raesha kullanılmasına rağmen bu sorun Crazylight modelinde yoktu.
Pulsar'ın RAESHA marka switch kullanan ürünleri şunlar görünüyor: X2V2, X2H, X2A, Xlite V3.

Crazylight Pulsar'ın kendi switchini kullanıyor görünüyor.

Birde Razer'da Tek modelde de değil sorun birden fazla modelde aynı sorun var.
Razer'da TTC kullanilmayan çoğu modelde o sorun var evet.