3.000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
3500
Usb tip c'den tip c'ye kablo ile de bağlayabiliyorsunuz kolları. Cyclone 2'yi ve g7'yi uzun süre öyle kullandım. Data aktarımı olması yeterli kabloda.

Hocam peki o bağlanıyor mu PC'ye dongle olmadan bilginiz var mı acaba?

USB tip C'den tip C'ye kablo ile de bağlayabiliyorsunuz kolları. Cyclon'e 2'yi ve g7'yi uzun süre öyle kullandım. Data aktarımı olması yeterli kabloda.

Hocam kasa TV'ye bağlı ben koltuktan oynuyorum o yüzden kablo veya dongle ile PC bağlantısı aramıyorum.

Yeni bir konu açarak deneyiminizi paylaşırsanız daha iyi olur hocam. Güzel bir incelemr yaparsınız. Aynı zamanda incelrmenize bazı testler de koyarsınız. Koymanızı istediğim bazı testler olacak.

Bu testleri yapıp paylaşırsanız çok faydalı olur hocam.

Hocam aslında genel bi konu açıp alınan gamepadlerin testinin orada toplanmasını mı istesek acaba? Topluluk için genel bir karşılaştırma noktası da olur konu.

Hocam aslında genel bi konu açıp alınan gamepadlerin testinin orada toplanmasını mı istesek acaba? Topluluk için genel bir karşılaştırma noktası da olur konu.

Çok iyi fikir hocam. Aynı zamanda gamepad önerisi yapacağımız zaman güzel bir kaynağımız olur.

Çok iyi fikir hocam. Aynı zamanda gamepad önerisi yapacağımız zaman güzel bir kaynağımız olur.
Stick analizi için gamepad tester ve gamepadla sitesinin stick analyzer uygulamasını beraber kullanalım bence. Daha ayrıntılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…