Bütçe
3500
Usb tip c'den tip c'ye kablo ile de bağlayabiliyorsunuz kolları. Cyclone 2'yi ve g7'yi uzun süre öyle kullandım. Data aktarımı olması yeterli kabloda.

Önerdiğiniz konrolcüler birbirinden kötü. Aralarında bir tek shooter 3 alınabilir. Ancak konu sahibinin bütçesi zaten yüksek. Shooter 3 gereksiz bir öneri olur.

@Berko0909 hocam, eğer isteklerinizi karşılıyorsa Machenike'yi alın geçin.

Hocam peki o bağlanıyor mu PC'ye dongle olmadan bilginiz var mı acaba?

USB tip C'den tip C'ye kablo ile de bağlayabiliyorsunuz kolları. Cyclon'e 2'yi ve g7'yi uzun süre öyle kullandım. Data aktarımı olması yeterli kabloda.

Hocam kasa TV'ye bağlı ben koltuktan oynuyorum o yüzden kablo veya dongle ile PC bağlantısı aramıyorum.

Yeni bir konu açarak deneyiminizi paylaşırsanız daha iyi olur hocam. Güzel bir incelemr yaparsınız. Aynı zamanda incelrmenize bazı testler de koyarsınız. Koymanızı istediğim bazı testler olacak.

Bu testleri yapıp paylaşırsanız çok faydalı olur hocam.

Yeni bir konu açarak deneyiminizi paylaşırsanız daha iyi olur hocam. Güzel bir incelemr yaparsınız. Aynı zamanda incelrmenize bazı testler de koyarsınız. Koymanızı istediğim bazı testler olacak.

Bu testleri yapıp paylaşırsanız çok faydalı olur hocam.

Hocam aslında genel bi konu açıp alınan gamepadlerin testinin orada toplanmasını mı istesek acaba? Topluluk için genel bir karşılaştırma noktası da olur konu.