Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Spartan
Başarılı
3.000 TL'ye gamepad alacağım ama ne alsam bilmiyorum. Güncel olarak Monster Pusat gamepad Clutch kullanıyorum, neye geçmeliyim.
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - RGB - 1000Hz - 6-
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch/Switch Lite/Switch OLED, Windows 7/8/8.1 /10/11,Android /iOS Şarj Arayüzü: C Tipi Pil: 1000 mah Net Ağırlık: 225.8g Boyut: 15.30 × 10.20 × 5.60 cm ÜRÜN TANIMI Elit 2 Yollu Tigger...
shop.connectgame.com.tr
Şarj standı olmasına gerek yok diyorsan bu. Şarj standı olsun diyorsan alttaki. Üstteki genel ürün olarak daha iyi ama alt taraftakinin şarj standı olması ekstra bir avantaj.
Kullandım on numara kol kalite hissediyorum elledikçe.
Malzeme kalitesi harici bir artısı yok. PC için almaya hiç gerek yok. GameSir iyidir.Markaları çok bilmiyorumda kronik bir sorun yaşamam değil mi bir de kararsız kaldım GameSir hoş gibi ama Xbox kolu nasıl olur 9.nesiilerden
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-super-nova-kablolu-kablosuz-fiyati,988280688.html
O bütçe ile alabileceğiniz en iyi ürün bu. Direkt yapıştır geç. Şimdiden hayırlı olsun.
O bütçe ile alabileceğiniz en iyi ürün bu. Direkt yapıştır geç. Şimdiden hayırlı olsun.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı