Berker Faruk Akyürek

Çalışkan
Bütçem 3 bin TL.

Arkadaşlar merhaba, mevcut GameSir Cyclone Pro gamepad kullanıcısıyım. Yazılımsal sorunlardan dolayı tetik titreşimleri çalışmamaya başladı. Üç yıldır kullanıyorum, onun dışında bir problem yok. Ama güncellemek istiyorum.

Üç ürün arasında kaldım:

• Fantech EOS 2 Pro

• Fantech OES 2 S Pro

• ATK Battle Axe Pro (ATK modeli) — bu biraz pahalı diğerlerine göre, bu yüzden tereddütlüyüm.

Üç bin TL’ye başka modeller var mı bilmiyorum. Çoğunlukla hikayeli oyunlar ve araba yarışları vb. oynuyorum.

Benim için önemli olan titreşim teknolojisi, ölü bölge (dead zone) hassasiyeti ve şarj süresi.

Bi tavsiye alabilir miyim?

IMG_3124.webp

IMG_3123.webp

IMG_3122.webp

Yanlış hatırlamıyorsam, mevcut kullandığım gamepad bundan bir tık daha iyi ve daha donanımlı bir modeldi. GameSir markasını artık almayı düşünmüyorum.
Çünkü yazılımsal problemleri çok fazla. Saçma sapan sorunlarla sık sık karşılaşıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam, mevcut kullandığım gamepad bundan bir tık daha iyi ve daha donanımlı bir modeldi. GameSir markasını artık almayı düşünmüyorum.
Çünkü yazılımsal problemleri çok fazla. Saçma sapan sorunlarla sık sık karşılaşıyorum.

Bu bütçede Cyclon'e Pro'dan iyi gamepad bulmak zor zaten. Battle Axe olabilir.

ATK Battle Axe Pro gamepadi 2 aya yakındır kullanıyorum. Herhangi bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Günümüz ekonomisini bir yana bırakalım, ekonomi normalmiş gibi düşünelim: Parasının hakkını veriyor mu? Yani GameSir markası dışında, o fiyatlara (3 bin TL civarı) daha iyi bir gamepad var mı?
Ve yazılımsal problemleri var mı? Bugüne kadar iki kez GameSir markası kullandım ve ikisinde de yazılımsal sorun yaşadım. Güncelleme geliyor ama güncellenmiyor, kolu resetliyorum fakat resetlenmiyor gibi davranıyor vb. sorunlar oluyor.

Günümüz ekonomisini bir yana bırakalım, ekonomi normalmiş gibi düşünelim: Parasının hakkını veriyor mu? Yani GameSir markası dışında, o fiyatlara (3 bin TL civarı) daha iyi bir gamepad var mı?
Ve yazılımsal problemleri var mı? Bugüne kadar iki kez GameSir markası kullandım ve ikisinde de yazılımsal sorun yaşadım. Güncelleme geliyor ama güncellenmiyor, kolu resetliyorum fakat resetlenmiyor gibi davranıyor vb. sorunlar oluyor.

GameSir gamepadler de maalesef yazılım sıkıntı biraz gamepad çalışıyorsa güncelleme yapmayacaksın o derece.

Kesinlikle fiyatına değer bir Gamepad benim için. Daha iyi bir Gamepad kesinlikle vardır. Yazılımsal hiç bir problemini de çekmedim.