Anlıyorum. Ancak mesajlarınıza bakınca yalnızca kendinizin çözüm üretmeye çalıştığını görüyorum. Yardım almadan bu durumu çözmeniz zaten pek olası değil.

Geçen ay açtığım konu bir geri dönüş almadım ama biraz kafanda canlanabilir.

Geçen ay açtığım konu bir geri dönüş almadım ama biraz kafanda canlanabilir.
Dediğim gibi, buraya konu açmak yerine resmi destek alsanız çok daha iyi olur. Neyse, ben olsam Super Nova alırdım. Sonuçta düzgün bir yazılımı var; en azından problem yaşama olasılığınız daha düşük.

Ancak kesinlikle almayacağım diyorsanız, ATK’yı deneyin.

Hem GameSir G7 Pro hem de Cyclon'e geçti elimden G7 Pro da makro atamaları bozulmuştu ve ayarlanmıyordu Cyclon'e 2 ise güncelleme sırasında direkt brick olmuştu dediğiniz yöntemle çoğu düzeliyor ama ben direkt iade etmiştim.
Şans işi teknoloji işte :(

Potansiyometre stick kullanan, pilli bir gamepad nasıl en iyi gamepadlerden olabiliyor hocam 🙂 1500 TL'ye GamePower Force daha iyi bundan.

Ben çok çağ dışı kaldım herhalde. :D Ben aldığımda en iyilerden biriydi, hala öyle zannediyorum başka model kullanmadığım için. Özellikle PC tarafında sorunlar yaşadığım için xbox kolu aldığımda sorunsuzdu ondan dolayı.

Tekrar merhaba arkadaşlar,
Bugün elime ulaştı ve ilk hissiyat olarak diğer kullandığım Gamepad'e göre çok ufak ve biraz daha ağır ama hissiyatı gerçekten iyi. Titreşim konusunda ise GameSir'e göre daha iyi, fakat anlamadığım veya bulamadığım iki şey var:
Birincisi, bu ATK Pro kontrolcüsünde tetik titreşimi yok mu? Forza 5'te mesela gaza basınca tetik — yani gaz tuşu — titremiyor. Ek olarak vites atınca da vites titreşimi yapıyordu GameSir. GameSir T4 Cyclon'e Pro'da tetik tuşları titriyordu; hatta bozulunca yeni gamepad alayım dedim. Bu kontrolcüde tetik titreşimi yoksa benim için facia olur.
İkincisi ise mesela GameSir uygulamasında tetik basım hassasiyetini ayarlayabiliyordum (örneğin %5 basımda gaz açılsın gibi). ATK uygulaması çok karışık ve bunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Tekrar merhaba arkadaşlar,
Bugün elime ulaştı ve ilk hissiyat olarak diğer kullandığım Gamepad'e göre çok ufak ve biraz daha ağır ama hissiyatı gerçekten iyi. Titreşim konusunda ise GameSir'e göre daha iyi, fakat anlamadığım veya bulamadığım iki şey var:

Birincisi, bu ATK Pro kontrolcüsünde tetik titreşimi yok mu? Forza 5'te mesela gaza basınca tetik — yani gaz tuşu — titremiyor. GameSir T4 Cyclon'e Pro'da tetik tuşları titriyordu; hatta bozulunca yeni gamepad alayım dedim. Bu kontrolcüde tetik titreşimi yoksa benim için facia olur.

İkincisi ise mesela GameSir uygulamasında tetik basım hassasiyetini ayarlayabiliyordum (örneğin %5 basımda gaz açılsın gibi). ATK uygulaması çok karışık ve bunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Örnek.
Mesela GameSir yazılımından rahatça tetik hasssiyeti ayarlaya biliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_3152.webp
    IMG_3152.webp
    164 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme: