Bütçe
3.000 TL

MrBaşkan

Çalışkan
Selamlar herkese,

Yakın zamanda yeni bir oyuncu kulaklığı almayı planlıyorum ve bütçemi 2.000 - 3.000 TL arası olarak belirledim. Bu fiyat bandını kesinlikle aşmayı düşünmüyorum. Biraz araştırma yaptım ve aklımda birkaç model var ama aralarında çok kararsız kaldım.

Açıkçası bu bütçelerdeki fiyat/performans (F/P) ürünleri bana biraz şans işi, kumar gibi geliyor. Birinin çok övdüğünü diğeri yerin dibine sokuyor. O yüzden kullanıcı deneyimlerinize ihtiyacım var.

Aklımdaki ve listemdeki modeller:
  • Havit Gamenote modelleri: H2015 Pro, H2002BG ve H2039BG modelleri gözüme çarptı.
  • Gamepower Kai Titanium Ultra Wireless 7.1: Kablosuz olanı 2500 TL bandında.
  • Fifine H6: Normalde önceliğim kablosuz modellerden yana ama bu kulaklığın iyi yorumu fazla olduğu için dikkatimi çekti.
Sizce bu listeden hangisi tercih edilmeli? Ya da bu bütçede "şans işi" dedirtmeyecek, üzmeyecek başka ne önerebilirsiniz?

Şimdiden tavsiyeler ve fikirler için teşekkürler!

Fifine H9 kullanıyorum öneririm.
H9
Fifine H9 kullanıyorum öneririm.
3000 banıdını çok aşmak istemiyorum zaten daha düşükdü bütçe ama çok bişe bulamadığımdan arttırdım kulaklığı çok fazla kullanmayacağımdan dolayı çokda para verme gereği duymuyorum fifine markası gerçekden iyiyse h6 modelide iyimidir yoksa havit veya gamepower mı bakmalıyım?