Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 23
Ne tarz dinlersin? Oyun için Klean SV'yi öneririm. Sahnesi EW200'den daha geniş. EW200 kullanıcısıyım. Sormak istediklerini cevaplayabilirim.
Indra881
Uzman
Genellikle Rap / Hiphop ve Rock dinliyorum. Klean sv benim kullanımıma göre daha uygun galiba, biraz dengeli bir şey istiyorum genel olarak.Ne tarz dinlersin? Oyun için Klean SV'yi öneririm. Sahnesi EW200'den daha geniş. EW200 kullanıcısıyım. Sormak istediklerini cevaplayabilirim.
Ve nozzle olayı da ilgilimi çekti bayağı.
Tamamdır teşekkürler.Ya Cadenza II ya da Klean SV. Kutu içeriğini de düşünürsek klean sv tercih edebilirsin.
İkisini de kullanıyorum, ikisi de diğerini aratmaz.Genellikle Rap / Hiphop ve Rock dinliyorum. Klean sv benim kullanımıma göre daha uygun galiba, biraz dengeli bir şey istiyorum genel olarak.
Tamamdır teşekkürler.
- Makaleler
- 23
Dinlediğin türler için Cadenza II daha uygun. Bass frekansı daha uygun gelir sana. Dengeli istiyorum diyorsan SV daha uygun olur. Ben Cadenza'yı alırdım bu ikilimde.Genellikle Rap / Hiphop ve Rock dinliyorum. Klean sv benim kullanımıma göre daha uygun galiba, biraz dengeli bir şey istiyorum genel olarak.
Tamamdır teşekkürler.
Indra881
Uzman
Kutu içeriğini bir kenara bırakırsak, Cadenza II ve Klean SV ikilisinden hangisi size göre daha başarılı?İkisini de kullanıyorum, ikisi de diğerini aratmaz.
Çok yakınlar. Müzik dinlemek için daha çok cadenza 2'yi tercih ediyorum sanırım. Oyunlarda ikisi de aynı performansı veriyor. Ancak Kleani daha yeni aldım, birkaç haftalık. Biraz daha dinleyip kesin karar verebilirim. Cadenza için şuna bakabilirsin.Kutu içeriğini bir kenara bırakırsak, Cadenza II ve Klean SV ikilisinden hangisi size göre daha başarılı?
Kz Caster Pro Harman ve truthear zero blue2 kullanıyorum. Kz yi usb c kablosu ile aldım. Kz fiyatına göre çok iyi. Truthear da eq ayarı yaparak çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Tiz sesleri biraz kısmak gerekiyor. Kz kulakta iri duruyor.
Bu arada iem kulaklıkları takarken ağzınızı iyice açıp iyice kulağa yerleştirip (basınçtan yararlanıp) ağzınızı kapatın.
Bu arada iem kulaklıkları takarken ağzınızı iyice açıp iyice kulağa yerleştirip (basınçtan yararlanıp) ağzınızı kapatın.
Blue oyun için kötü ve sibilanceı yüksek. KZ ise 5 dolardan fazlaya alınmaz.Kz Caster Pro Harman ve truthear zero blue2 kullanıyorum. Kz yi usb c kablosu ile aldım. Kz fiyatına göre çok iyi. Truthear da eq ayarı yaparak çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Tiz sesleri biraz kısmak gerekiyor.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy S26 Ultra ile Astro fotoğrafçılık için ayar önerisi
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-
-
-
-
-