Bütçe
3.000 TL

Indra881

Uzman
Bilgisayarda kullanacağım IEM arıyorum, oyun ağırlıklı ama müzik için de kullanacağım.
SIMGOT EW200 ile KEFINE Klean SV arasında kaldım, hangisini seçmeliyim?

NiceHCK NK1 ile kullanacağım.

Ne tarz dinlersin? Oyun için Klean SV'yi öneririm. Sahnesi EW200'den daha geniş. EW200 kullanıcısıyım. Sormak istediklerini cevaplayabilirim.
Genellikle Rap / Hiphop ve Rock dinliyorum. Klean sv benim kullanımıma göre daha uygun galiba, biraz dengeli bir şey istiyorum genel olarak.
Ve nozzle olayı da ilgilimi çekti bayağı.

Ya Cadenza II ya da Klean SV. Kutu içeriğini de düşünürsek klean sv tercih edebilirsin.
Tamamdır teşekkürler.

Genellikle Rap / Hiphop ve Rock dinliyorum. Klean sv benim kullanımıma göre daha uygun galiba, biraz dengeli bir şey istiyorum genel olarak.
Ve nozzle olayı da ilgilimi çekti bayağı.

Tamamdır teşekkürler.
Dinlediğin türler için Cadenza II daha uygun. Bass frekansı daha uygun gelir sana. Dengeli istiyorum diyorsan SV daha uygun olur. Ben Cadenza'yı alırdım bu ikilimde.

Kutu içeriğini bir kenara bırakırsak, Cadenza II ve Klean SV ikilisinden hangisi size göre daha başarılı?
Çok yakınlar. Müzik dinlemek için daha çok cadenza 2'yi tercih ediyorum sanırım. Oyunlarda ikisi de aynı performansı veriyor. Ancak Kleani daha yeni aldım, birkaç haftalık. Biraz daha dinleyip kesin karar verebilirim. Cadenza için şuna bakabilirsin.

Kz Caster Pro Harman ve truthear zero blue2 kullanıyorum. Kz yi usb c kablosu ile aldım. Kz fiyatına göre çok iyi. Truthear da eq ayarı yaparak çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Tiz sesleri biraz kısmak gerekiyor. Kz kulakta iri duruyor.
Bu arada iem kulaklıkları takarken ağzınızı iyice açıp iyice kulağa yerleştirip (basınçtan yararlanıp) ağzınızı kapatın.