Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
@25457, şahsen Spigen olurdu tercihim.
Koruma camı olarak stok kalmamış, stok bekleyebilir ya da alternatif olarak Belkin tercih edebilirsin. Gayet kaliteli ve üzmez.
Koruma camı olarak stok kalmamış, stok bekleyebilir ya da alternatif olarak Belkin tercih edebilirsin. Gayet kaliteli ve üzmez.
25457
Uzman
@michaelscofield hocam tekrardan merhaba, bu kılıflar Amazon veya Hepsiburada gibi yerlerde satılıyor mu?
Amazon'da vardı sanırım bir ara, şu an var mı bilmiyorum.@michaelscofield hocam tekrardan merhaba, bu kılıflar Amazon veya Hepsiburada gibi yerlerde satılıyor mu?
25457
Uzman
Bu arada kararımı değiştirdim 17 Pro Max alacağım, yine Spigen mi tercih etmeliyim? Apple'ın kendi kılıfları hakkında bilginiz var mı?Amazon'da vardı sanırım bir ara, şu an var mı bilmiyorum.
Bilgim yok maalesef. Fakat Spigen'in yapıpta Apple'ın kendi kılıfının yapamayacağı bir şey yoktur yani.Bu arada kararımı değiştirdim 17 Pro Max alacağım, yine Spigen mi tercih etmeliyim? Apple'ın kendi kılıfları hakkında bilginiz var mı?
25457
Uzman
Yeni konu açayım en iyisi, teşekkürler Kemal hocam.Bilgim yok maalesef. Fakat Spigen'in yapıpta Apple'ın kendi kılıfının yapamayacağı bir şey yoktur yani.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet