Bütçe
3000 TL

Mamisteryo

Uzman
Merhaba,

3.000 TL bütçe için kablosuz mouse bakıyorum. Scyrox V6 ile Rawm SH01 Pro arasında kaldım. Güncel olarak Sensei Ten kullanıyorum, palm tutuşa yatkınım. Kararsız kaldım açıkçası.

Hocam Scyrox V6 gerçekten aşırı düşük bir ağırlığa sahip ancak palm tutuş için RAWM SH01 PRO daha uygun. RAWM SH01 PRO’da hotswap switchler bulunurken Scyrox V6’da optik Omron switchler kullanılmış. Bu ikisi arasından rekabetçi oyunlar oynuyorsanız Scyrox V6’yı tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Eğer hem palm tutuş için uygun hem de SH01’den düşük ağırlığa sahip bir mouse arıyorsanız da arkadaşın attığını ER21 Pro’yu tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Şu an sadece mavi rengi gözüküyor başka rengi gelmesini beklemek istemiyorsanız ve elinizin rahatlığı sizin için önemliyse ben Sh01’i tercih etmenizi öneririm.

Hocam scyrox V6 gerçekten aşırı düşük bir ağırlığa sahip ancak palm tutuş için rawm SH01 Pro daha uygun. Rawm SH01 Pro'da hotswap Switch'ler bulunurken scyrox v6'da optik Omron Switch'ler kullanılmış. Bu ikisi arasından rekabetçi oyunlar oynuyorsanız scyrox v6'yı tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Eğer hem palm tutuş için uygun hem de SH01'den düşük ağırlığa sahip bir mouse arıyorsanız da arkadaşın attığını ER21 Pro'yu tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Şu an sadece mavi rengi gözüküyor başka rengi gelmesini beklemek istemiyorsanız ve elinizin rahatlığı sizin için önemliyse ben SH01'i tercih etmenizi öneririm.

Hafifliğe takılmayın. RAWM malzeme ve kaplama olarak çok daha iyi.

Biraz daha çıkarsanız rawm leviathan V4 bakabilirsiniz, rawm SH01 Pro da iyidir.

Aslında çıkmak istiyorum ama şimdilik bütçemi zorlar Leviathan V4.

Hocam scyrox V6 gerçekten aşırı düşük bir ağırlığa sahip ancak palm tutuş için rawm SH01 Pro daha uygun. Rawm SH01 Pro'da hotswap Switch'ler bulunurken scyrox v6'da optik Omron Switch'ler kullanılmış. Bu ikisi arasından rekabetçi oyunlar oynuyorsanız scyrox v6'yı tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Eğer hem palm tutuş için uygun hem de SH01'den düşük ağırlığa sahip bir mouse arıyorsanız da arkadaşın attığını ER21 Pro'yu tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Şu an sadece mavi rengi gözüküyor başka rengi gelmesini beklemek istemiyorsanız ve elinizin rahatlığı sizin için önemliyse ben SH01'i tercih etmenizi öneririm.

Hem rekabetçi oyunlar hem gündelik kullanım için istiyorum açıkçası Scyrox'un malzeme kalitesi SH01'e kıyasla daha kötü olduğu söyleniyor bazı forumlarda bu sebeple rekabetçi oyunlar, palm tutuşa rağmen SH01 alacağım sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mamisteryo, Leviathan'a çıkabilirseniz iyi olur, 4000-5.000 TL bandına kadar en iyilerinden. Rawm'ın malzeme kalitesi daha üstün, ES21 Pro stok da bekleyebilirsin.

Stok beklerken mümkün olursa Leviathan'a bakacağım. ES21 Pro'yu anlık ER21 Pro ile karıştırdım ES21 gayet hoş ve benim için konforlu bir Shape'e sahipmiş. Teşekkür ederim seçenekler ES21 Pro (stok bekleme) ve mümkün olursa Leviathan V4 olarak güncellendi.

@21312 peki LEVIATHAN V4 bandına çıktığımız zaman MCHOSE L7 Ultra daha mantıklı olur mu sizce?

Son düzenleme:
Stok beklerken mümkün olursa Leviathan'a bakacağım. ES21 Pro'yu anlık ER21 Pro ile karıştırdım ES21 gayet hoş ve benim için konforlu bir Shape'e sahipmiş. Teşekkür ederim seçenekler ES21 Pro (stok bekleme) ve mümkün olursa Leviathan V4 olarak güncellendi.

Şunu da belirteyim. TTC Switch Raesha Switch'ten daha iyi. Yani ER'nin Switch'i ES'den daha iyi. Bir incelemede çift tıklama sorunu görmüştüm ES21 Pro'da. Ayrıca ER21 Pro ergo shape olduğu için daha rahat olabilir. Gene de sizin eliniz sizin konforunuz ben bilemem.

@21312 peki LEVIATHAN V4 bandına çıktığımız zaman MCHOSE L7 Ultra daha mantıklı olur mu sizce?

Olmaz. RAWM daha iyi.

Şunu da belirteyim. Ttc Switch raesha Switch'ten daha iyi. Yani Er'nin Switch'i Es'den daha iyi. Bir incelemede çift tıklama sorunu görmüştüm ES21 Pro'da. Ayrıca ER21 Pro ergo shape olduğu için daha rahat olabilir. Gene de sizin eliniz sizin konforunuz ben bilemem.

Olmaz. Rawm daha iyi.

Switch kısmında şu şundan daha iyi demek pek doğru bir tabir değil doğrusu daha çok kullanıcıya bakar bu.