Arkadaşlar selam. İkinci el bir sistem aldım, kasaya Strong ST600 600W 80+ Bronze model PSU takılı. Sizce değiştirmeli miyim? Eğer cevap evet ise hangi PSU'yu almalıyım? Biraz araştırdım fiyat/performans olarak genellikle aşağıdaki iki markayı gördüm, sizce hangisini almalıyım?
Ek olarak PSU'dan PC kapalıyken cızırtı sesi geliyor. İnternetten biraz araştırdım, zararsız bir durum diye okudum ama yine de kararsız kaldım. Kasayı komple fişten çekene kadar ses gitmiyor.
www.akakce.com
www.akakce.com
Şimdiden teşekkürler.
Ek olarak PSU'dan PC kapalıyken cızırtı sesi geliyor. İnternetten biraz araştırdım, zararsız bir durum diye okudum ama yine de kararsız kaldım. Kasayı komple fişten çekene kadar ses gitmiyor.
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.455,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şimdiden teşekkürler.
- RTX 4060 Ti.
- Ryzen 5 5600
- ASUS B450M K II.
- Kingston Fury 32 GB.
Son düzenleyen: Moderatör: