Bütçe
1.500-3.000 TL
Strong PSU bayağı dandik. Sizi zorlamayacaksa değiştirmek mantıklı. İleride sistem güncellerken kafa rahat olur.
En mantıklı seçim bu gibi herkese yardımları için teşekkürler. Ve bişey daha sormak istiyorum Bazen ekran böyle saniyelike dalgalanıyor ekran kararıda açılır gibi ama anlık bişey göz kırpması gibi ve bazen pc reset atıyor sizce bunlar psu kaynaklı olabilir mi? ya da psu kaynaklı pc de performans düşüklüğü olur mu?

En mantıklı seçim bu gibi herkese yardımları için teşekkürler. Ve bişey daha sormak istiyorum Bazen ekran böyle saniyelike dalgalanıyor ekran kararıda açılır gibi ama anlık bişey göz kırpması gibi ve bazen pc reset atıyor sizce bunlar psu kaynaklı olabilir mi? ya da psu kaynaklı pc de performans düşüklüğü olur mu?
Reset atma PSU kaynaklı olabilir.

En mantıklı seçim bu gibi herkese yardımları için teşekkürler. Ve bir şey daha sormak istiyorum Bazen ekran böyle saniyelike dalgalanıyor ekran kararıda açılır gibi ama anlık bir şey göz kırpması gibi ve bazen PC reset atıyor sizce bunlar PSU kaynaklı olabilir mi? Ya da PSU kaynaklı PC de performans düşüklüğü olur mu?

Olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası gözüküyor mu?

Dosya Ekleri

• kernel 1.webp
    kernel 1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 32
  • kernel 2.webp
    kernel 2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 22
  • kernel 3.webp
    kernel 3.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 42