3.000 TL'ye kasa ve PSU önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem Yilmaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
  • Etiketler Etiketler
    kasa psu
Anakart gereksiz pahalı kasa PSU çöp monitör olarak VA240h bakabilirsin RAM'ler de bana pahalı geldi.
hocam monitorun ustunde usb girisleri oldugu icin samsung tercih etmek istedik malum surekli kasaya egil usb tak muhabbeti bel agritiyor ofiste.
Anakart gereksiz pahalı kasa PSU çöp monitör olarak VA240h bakabilirsin RAM'ler de bana pahalı geldi.

Eğer kasa + PSU'yu birleşik şekilde almayı düşünüyorsan ben tek bunu bulabildim.
Daha iyi öneriler gelir.
hocam bu kasa guzielmis aslinda bunu alabilirim butce dahilinde

Eğer kasa + PSU'yu birleşik şekilde almayı düşünüyorsan belki alınabilir attığım. @bdxmrz hocamın attığı şekilde alman daha doğru olur.
Hocam kasa + psu almak istiyorum, zaten 80+ sertifikasi da varmis attiginizin isimi gayet gorur zaten apu sistem

ancak anakart olarak daha ucuz bir anakart bulamadim bu butceye

Hocam kasa + PSU almak istiyorum, zaten 80+ sertifikasi da varmis attiginizin isimi gayet gorur zaten APU sistem.

Ancak anakart olarak daha ucuz bir anakart bulamadim bu butceye.

B450 anakartlar 2 ile 2.4 arasında bulunabiliyor A520 anakartlar da 2K bandında çok rahat bulursun.

B450 anakartlar 2 ile 2.4 arasında bulunabiliyor A520 anakartlar da 2K bandında çok rahat bulursun.
Hocam saticisi ve gondericisi amazon olan bir anakart bulabilir misiniz? indirim kuponum var da

@bdxmrz @efebatiin Hepinize onerilerinizden dolayi teşekkür ederim, PC'yi aldim. Son hali bu sekilde

@efebatiin hocam evet anakart 2800 TL ye biraz pahali ancak amazondan 700 TL indirim kuponum oldugu icin 2100 TL ye gelmis oldu, bedava resmen.

1744475296892.webp

1744475313618.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt