Rampage kasa ve C4 psu öneriyorsun beğenmedim alınca insanlara beğenmedim atıyorsun, garip.Hocam bu fiyat segmentinden seçimimiz kısıtlı olur ama piyasada uygun olarak bunu buldum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0F2GC...33&creativeASIN=B0F2GC7XGW&linkCode=asn&psc=1
Detaylar
Kim cevapladı?Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
hocam monitorun ustunde usb girisleri oldugu icin samsung tercih etmek istedik malum surekli kasaya egil usb tak muhabbeti bel agritiyor ofiste.Anakart gereksiz pahalı kasa PSU çöp monitör olarak VA240h bakabilirsin RAM'ler de bana pahalı geldi.
hocam bu kasa guzielmis aslinda bunu alabilirim butce dahilindeAnakart gereksiz pahalı kasa PSU çöp monitör olarak VA240h bakabilirsin RAM'ler de bana pahalı geldi.
Eğer kasa + PSU'yu birleşik şekilde almayı düşünüyorsan ben tek bunu bulabildim.
Daha iyi öneriler gelir.![]()
MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam kasa + psu almak istiyorum, zaten 80+ sertifikasi da varmis attiginizin isimi gayet gorur zaten apu sistemEğer kasa + PSU'yu birleşik şekilde almayı düşünüyorsan belki alınabilir attığım. @Zeitnot hocamın attığı şekilde alman daha doğru olur.
ancak anakart olarak daha ucuz bir anakart bulamadim bu butceye
efebatiin
Yetkin
Hocam kasa + PSU almak istiyorum, zaten 80+ sertifikasi da varmis attiginizin isimi gayet gorur zaten APU sistem.
Ancak anakart olarak daha ucuz bir anakart bulamadim bu butceye.
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam saticisi ve gondericisi amazon olan bir anakart bulabilir misiniz? indirim kuponum var daB450 anakartlar 2 ile 2.4 arasında bulunabiliyor A520 anakartlar da 2K bandında çok rahat bulursun.![]()
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
efebatiin
Yetkin
Hocam saticisi ve gondericisi Amazon olan bir anakart bulabilir misiniz? İndirim kuponum var da.
Amazon üzerinden pek bir şey bulamadım.
Hocam kasa + PSU almak istiyorum, zaten 80+ sertifikasi da varmis attiginizin isimi gayet gorur zaten APU sistem
Ancak anakart olarak daha ucuz bir anakart bulamadim bu butceye
Vento 650W kasası var, RAM'dan kısıp onu alabilirsin.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
@Zeitnot @efebatiin Hepinize onerilerinizden dolayi teşekkür ederim, PC'yi aldim. Son hali bu sekilde
@efebatiin hocam evet anakart 2800 TL ye biraz pahali ancak amazondan 700 TL indirim kuponum oldugu icin 2100 TL ye gelmis oldu, bedava resmen.
@efebatiin hocam evet anakart 2800 TL ye biraz pahali ancak amazondan 700 TL indirim kuponum oldugu icin 2100 TL ye gelmis oldu, bedava resmen.
İsterseniz soğutucudan kısabilirsiniz, 800TL'lik bir soğutucu halleder.@Zeitnot @efebatiin Hepinize onerilerinizden dolayi teşekkür ederim, PC'yi aldim. Son hali bu sekilde
Eki Görüntüle 140087
Eki Görüntüle 140088