Emin misin hocam? Peerless hem daha sessiz hem daha iyi soğutuyor. Kafa kafaya da denilebilir fakat 'kesinlikle Arctic' demek yanlış olur.
Hocam ben de cok merak ediyorum nasil bir performans vericek arctic, suanda peerless assasin kullaniyorum ve inanilmaz yeterli geliyor.
ancak arctic de intel islemcilerde 300W lik islemcileri bile throttle olmadan sogutmayi basarabiliyor, bakalim R9 7900 de nasil bir etki yaratacak. Sirf bunun icin ayri bir baslik acacagim. Internette hicbir yerde bu arctici R9 7900 da kullanan gormedim

Emin misin hocam? Peerless hem daha sessiz hem daha iyi soğutuyor. Kafa kafaya da denilebilir fakat 'kesinlikle Arctic' demek yanlış olur.

Hocam peerless assasin yük altında daha iyi performans veriyor, ancak 65W TDP değerli bir işlemcide fazla fark yaratacağını düşünmüyorum, Arctic özellikle daha sessiz, peerless assasinin biraz daha ses çıkarıyor, taş çatlasın 90W çekti desek arada 1-2 derece oynayacak ancak ses farkı var.

Özellikle Peerless assasin hava akışı sesi veriyor, Arctic'in rulmanı daha iyi olduğu için yumuşak bir ses veriyor, ve daha uzun ömürlü.
Yani doğru kesinlikle demeyelim ancak şahsen Arctic tercih ederim, sırf 1-2 derece için birçok özelliği bırakmam.