3.000 TL'ye klavye, 2.000 TL'ye fare önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitv99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
  • Etiketler Etiketler
    klavye mouse
Bütçe
5.000 TL

yigitv99

Uzman
Yer
Samsun
Maksimum 3.000 TL klavye, 2.000 TL maksimum da mouse arıyorum. Öneriniz var mı? Wraith'den falan düşünüyorum.

Mouse için elinizin boyutu kaç cm ve tutuş biçiminiz ne? Ayrıyeten ufak bir esneme olabilir mi merak ediyorum, veya birine daha fazla ayırsam sizin için bir sorun oluşturur mu?
Maksimum 3.000 TL klavye, 2.000 TL maksimum da mouse arıyorum. Öneriniz var mı? Wraith'den falan düşünüyorum.
Ayrıca Wraith sandığınız kadar iyi bir destek sağlamıyor.

Fark etmez pek, ben A9 Wraith'den düşünüyorum.

Yeni hesap kuponu ile 3.000 TL oluyor.

Fare olarak buna bakın derim.

Fark etmez pek, ben A9 Wraith'den düşünüyorum.

Şu son zamlardan sonra mantıklı bir model değil bana göre.

Nedenki.

Valla ne yalan söyleyim, cahilim bu ekipmanlarda. Yani Rampage mouse var bende, kablolu. FPS oyunlarında lanet bir şey, genel olarak da bide klavyede aynı şekil. 1 sene oldu, Trendyol'dan aldım. Delete tuşu tam çalışmıyor, W, A, S, D tuşları sıkıntı şu an.

Attığım klavye alüminyum kasa çok iyi bir klavye, switch'leri gayet güzel. Paranız çıkarsa iyi olur; ben Black Contour modelini kullanmaktayım. Güncel olarak size sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Yani bu markalarla Rampage'i kıyaslamak saçma olur zaten. Benim önerilerim böyle klavyede kuponu kullanırsanız Leobog modelinde de EFORSUZ kodunu kullanırsanız indirim alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…