Bütçe
5.000 TL
Mouse için elinizin boyutu kaç cm ve tutuş biçiminiz ne? Ayrıyeten ufak bir esneme olabilir mi merak ediyorum, veya birine daha fazla ayırsam sizin için bir sorun oluşturur mu?
Maksimum 3.000 TL klavye, 2.000 TL maksimum da mouse arıyorum. Öneriniz var mı? Wraith'den falan düşünüyorum.
Ayrıca Wraith sandığınız kadar iyi bir destek sağlamıyor.

Yeni hesap kuponu ile 3.000 TL oluyor.

Fare olarak buna bakın derim.

Fark etmez pek, ben A9 Wraith'den düşünüyorum.

Şu son zamlardan sonra mantıklı bir model değil bana göre.

Yeni hesap kuponu ile 3.000 TL oluyor.

Fare olarak buna bakın derim.

Şu son zamlardan sonra mantıklı bir model değil bana göre.

Nedenki.

Klavye bu daha iyi olur ama keycapslar herkese hitap etmeyebilir ve bütçe çıkmazsa V2 modeline bakabilirsiniz hocamın attığı onun harici bende o fareyi öneririm.

Kalite, kaplama, sensör, mcu konusunda daha iyi.
Valla ne yalan söyleyim, cahilim bu ekipmanlarda. Yani Rampage mouse var bende, kablolu. FPS oyunlarında lanet bir şey, genel olarak da bide klavyede aynı şekil. 1 sene oldu, Trendyol'dan aldım. Delete tuşu tam çalışmıyor, W, A, S, D tuşları sıkıntı şu an.

Vallahi ne yalan söyleyim, cahilim bu ekipmanlarda. Yani Rampage mouse var bende, kablolu. FPS oyunlarında lanet bir şey, genel olarak da bir de klavyede aynı şekil. 1 sene oldu, Trendyol'dan aldım. Delete tuşu tam çalışmıyor, W, A, S, D tuşları sıkıntı şu an.

Attığım klavye alüminyum kasa çok iyi bir klavye, switch'leri gayet güzel. Paranız çıkarsa iyi olur; ben Black Contour modelini kullanmaktayım. Güncel olarak size sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Valla ne yalan söyleyim, cahilim bu ekipmanlarda. Yani Rampage mouse var bende, kablolu. FPS oyunlarında lanet bir şey, genel olarak da bide klavyede aynı şekil. 1 sene oldu, Trendyol'dan aldım. Delete tuşu tam çalışmıyor, W, A, S, D tuşları sıkıntı şu an.

Yani bu markalarla Rampage'i kıyaslamak saçma olur zaten. Benim önerilerim böyle klavyede kuponu kullanırsanız Leobog modelinde de EFORSUZ kodunu kullanırsanız indirim alıyorsunuz.