Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Bütçe 3 bin TL. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Sadece_Emir
Uzman
Bütçe 3 bin TL. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Kablolu kablosuz fark eder mi?
Kablosuz tercihimdir de elzem değil hocam.
Sadece_Emir
Uzman
www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Nova-Kulaklığı-Surround/dp/B0B7X7PK9S?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1GHQQ6D09AR3I
Güzel kulaklık bir dönem bende kullandım ama ilk aldığınızda mutlaka video izleyin ya da buraya açın yoksa mikrofonu açamayabilirsiniz biraz zor oluyor şu an Arctis Nova 7 kullanıyorum güzel kulaklık tavsiye ederim.
Bütçe biraz daha artabilirse kablosuz olarak tercih edilebilir bu da iyi benim de yine bir dönem kullandığım kulaklık.
Barracuda X güzeldir hocam ama bütçenin çok üstünde. Blackshark V2 düşünüyorum şu an. Sizce hangisi? Arctics Nova mı Blackshark mi?www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Nova-Kulaklığı-Surround/dp/B0B7X7PK9S?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1GHQQ6D09AR3I
Güzel kulaklık bir dönem bende kullandım ama ilk aldığınızda mutlaka video izleyin ya da buraya açın yoksa mikrofonu açamayabilirsiniz biraz zor oluyor şu an Arctis Nova 7 kullanıyorum güzel kulaklık tavsiye ederim.
Bütçe biraz daha artabilirse kablosuz olarak tercih edilebilir bu da iyi benim de yine bir dönem kullandığım kulaklık.
Sadece_Emir
Uzman
Barracuda X güzeldir hocam ama bütçenin çok üstünde. BlackShark V2 düşünüyorum şu an. Sizce hangisi? Arctics Nova mı BlackShark mi?
V2 Pro ise bence V2 Pro Razer iyidir.
V2 X hocam
Sadece_Emir
Uzman
Hocam şöyle bence SteelSeries ile hiç uğraşmayın mikrofon açma vs bayağı uğraştırıyor bazı şeyler için bence BlackShark v2X alın ama benden size tavsiye kablosunu (ki kablosuz Razer ürünlerinde de dongleyi) sakın fanın olduğu bir yer koymayın fan gelmesin oraya çok hızlı bozuyor bir önceki kulaklığımda sırf bu yüzden bozuldu.
Hocam mikrofon açma falan en son derdimiz olsun ya bence. Ses kalitesi, rahatlık vs. iyisi steelseries'e daha çok ısındım.Hocam şöyle bence SteelSeries ile hiç uğraşmayın mikrofon açma vs bayağı uğraştırıyor bazı şeyler için bence BlackShark v2X alın ama benden size tavsiye kablosunu (ki kablosuz Razer ürünlerinde de dongleyi) sakın fanın olduğu bir yer koymayın fan gelmesin oraya çok hızlı bozuyor bir önceki kulaklığımda sırf bu yüzden bozuldu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-