Bütçe
3.000 TL
Hocam mikrofon açma falan en son derdimiz olsun ya bence. Ses kalitesi, rahatlık vs. iyisi SteelSeries'e daha çok ısındım.

Hocam burada karar bence size kalmış ben şu an SteelSeries kullanıyorum bence çok çok iyi bir şey (Arctics Nova 7 gen 2 kullanıyorum da Arctis Nova 1 de kullandım o da çok iyi kulaklık) tavsiye ederim hangisini yakın hissediyorsanız hangisi ile mutlu olacağınızı hissediyorsanız onu alın bence :) ama SteelSeries'e ısındıysanız tabii onu tavsiye ederim ikisi de iyi kulaklıklar ama SteelSeries bir tık daha iyi gibi onu tavsiye ederim size.

www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Nova-Kulaklığı-Surround/dp/B0B7X7PK9S?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1GHQQ6D09AR3I
Güzel kulaklık bir dönem bende kullandım ama ilk aldığınızda mutlaka video izleyin ya da buraya açın yoksa mikrofonu açamayabilirsiniz biraz zor oluyor şu an Arctis Nova 7 kullanıyorum güzel kulaklık tavsiye ederim.

Bütçe biraz daha artabilirse kablosuz olarak tercih edilebilir bu da iyi benim de yine bir dönem kullandığım kulaklık.
Kankam harbiden haklı çıktın mikrofonu aldığımdan beri kullanamıyorum. İade talebi falan oluşturdum. Şimdi aklıma geldi yazdığın. Yardımcı olabilir misin nasıl bağlayabilirim mikrofonu?

Kankam harbiden haklı çıktın mikrofonu aldığımdan beri kullanamıyorum. İade talebi falan oluşturdum. Şimdi aklıma geldi yazdığın. Yardımcı olabilir misin nasıl bağlayabilirim mikrofonu?

Kankam hiç mesele yok çözeriz SteelSeries GG uygulamasını indir ve kur kulaklık gözükmeyecek dert etme ama o program dursun sonra ayarlara ve ses ayarlarına gir ve bana fotoğrafını at.

Kanka yatıyorum kusura bakma gönder sen ben yarın bakarım.

Kankam hiç mesele yok çözeriz SteelSeries GG uygulamasını indir ve kur kulaklık gözükmeyecek dert etme ama o program dursun sonra ayarlara ve ses ayarlarına gir ve bana fotoğrafını at.
GG'yi kurdum kulaklık gözükmüyor dediğin gibi. Şu kablo mevzusu var bi' de. Çift çıkışlı olanı kullanmam lazım diye biliyorum. Bir de tam olarak nerenin ayarlarını atayım agam?

Kanka yatıyorum kusura bakma gönder sen ben yarın bakarım.
Dostum yarın ürünü almaya gelecekler iade için. Bu sorun çözülür di mi kesin? Ona göre iptal edeceğim.

@Sadece_Emir ?

Son düzenleme:
D

GG'yi kurdum kulaklık gözükmüyor dediğin gibi. Şu kablo mevzusu var Bi'de. Çift çıkışlı olanı kullanmam lazım diye biliyorum. Bir de tam olarak nerenin ayarlarını atayım agam?

Dostum yarın ürünü almaya gelecekler iade için. Bu sorun çözülür değil mi kesin? Ona göre iptal edeceğim.

@Sadece_Emir?

Dostum selam ses simgesi>daha fazla ses>diğer ses düzeyi ayarları bu kısım.

Gg'yi kurdum kulaklık gözükmüyor dediğin gibi. Şu kablo mevzusu var Bi'de. Çift çıkışlı olanı kullanmam lazım diye biliyorum. Bir de tam olarak nerenin ayarlarını atayım agam?

Dostum yarın ürünü almaya gelecekler iade için. Bu sorun çözülür değil mi kesin? Ona göre iptal edeceğim.

@Sadece_Emir?

Hocam benden size tavsiye iade edin bende sırf bu yüzden garantiye gönderdim ve ücret iadesi yapılmıştı razera bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dostum selam ses simgesi>daha fazla ses>diğer ses düzeyi ayarları bu kısım.
1769815167821.webp

1769815133508.webp

Hocam benden size tavsiye iade edin bende sırf bu yüzden garantiye gönderdim ve ücret iadesi yapılmıştı razera bakabilirsiniz.
Çözülebilecekse hiç gerek yok. Şimdi kabul edilmezse sıkıntı.