michaelscofield 11 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.335 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.812 Yer İstanbul 1 Ekim 2025 #11 General5306 dedi: Peki çok el terletirmi DualSense'de hemen ter yapıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bilemem maalesef.
General5306 dedi: Peki çok el terletirmi DualSense'de hemen ter yapıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bilemem maalesef.
KS KS General5306 1 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 286 Beğeniler 77 Yer Ankara - Rize 1 Ekim 2025 #12 michaelscofield dedi: Onu bilemem maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Bir de alışmam zor olur mu tuş yerleri farklı çünkü ben hayatımda hep PlayStation kolu kullandım.
michaelscofield dedi: Onu bilemem maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Bir de alışmam zor olur mu tuş yerleri farklı çünkü ben hayatımda hep PlayStation kolu kullandım.
michaelscofield 11 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.335 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.812 Yer İstanbul 1 Ekim 2025 #13 General5306 dedi: Tamam teşekkür ederim. Bir de alışmam zor olur mu tuş yerleri farklı çünkü ben hayatımda hep PlayStation kolu kullandım. Genişletmek için tıkla... Bende hep PlayStation kolu kullandım. Alışmam 2 saatimi aldı, çok daha rahat geliyor.
General5306 dedi: Tamam teşekkür ederim. Bir de alışmam zor olur mu tuş yerleri farklı çünkü ben hayatımda hep PlayStation kolu kullandım. Genişletmek için tıkla... Bende hep PlayStation kolu kullandım. Alışmam 2 saatimi aldı, çok daha rahat geliyor.
KS KS General5306 1 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 286 Beğeniler 77 Yer Ankara - Rize 19 Ekim 2025 #14 michaelscofield dedi: Bende hep PlayStation kolu kullandım. Alışmam 2 saatimi aldı, çok daha rahat geliyor. Genişletmek için tıkla... https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu bu nasıl hocam.
michaelscofield dedi: Bende hep PlayStation kolu kullandım. Alışmam 2 saatimi aldı, çok daha rahat geliyor. Genişletmek için tıkla... https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu bu nasıl hocam.
keireL 4 Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 19 Ekim 2025 #15 General5306 dedi: https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu bu nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... ALPS modeli alınmaz. Dualsense'te olduğu gibi stickleri fiziksel olduğu için zamanla drift problemi çıkartır. TMR modeli ise stokta kalmamış. Ayrıca bu modelde tetik tuşları tıklamalı. Kademeli değil. Yarış oyunu oynarım diyorsanız alınmaz.
General5306 dedi: https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu bu nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... ALPS modeli alınmaz. Dualsense'te olduğu gibi stickleri fiziksel olduğu için zamanla drift problemi çıkartır. TMR modeli ise stokta kalmamış. Ayrıca bu modelde tetik tuşları tıklamalı. Kademeli değil. Yarış oyunu oynarım diyorsanız alınmaz.
KS KS General5306 1 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 286 Beğeniler 77 Yer Ankara - Rize 19 Ekim 2025 #16 keireL dedi: Alps modeli alınmaz. DualSense'te olduğu gibi stickleri fiziksel olduğu için zamanla drift problemi çıkartır. Tmr modeli ise stokta kalmamış. Ayrıca bu modelde tetik tuşları tıklamalı. Kademeli değil. Yarış oyunu oynarım diyorsanız alınmaz. Genişletmek için tıkla... Rocket League oynuyorum. Tmr modeli gelirse alınır mı?
keireL dedi: Alps modeli alınmaz. DualSense'te olduğu gibi stickleri fiziksel olduğu için zamanla drift problemi çıkartır. Tmr modeli ise stokta kalmamış. Ayrıca bu modelde tetik tuşları tıklamalı. Kademeli değil. Yarış oyunu oynarım diyorsanız alınmaz. Genişletmek için tıkla... Rocket League oynuyorum. Tmr modeli gelirse alınır mı?
keireL 4 Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 19 Ekim 2025 #17 General5306 dedi: Rocket League oynuyorum. Tmr modeli gelirse alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer tıklamalı tetikleri sorun etmezseniz alınabilir. Düzenleme: Şimdi farkettim ki, Blitz 2'nin fiyatı gereksiz yüksek. 3300 TL'ye Cyclone 2 varken Blitz 2 alınmaz.
General5306 dedi: Rocket League oynuyorum. Tmr modeli gelirse alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer tıklamalı tetikleri sorun etmezseniz alınabilir. Düzenleme: Şimdi farkettim ki, Blitz 2'nin fiyatı gereksiz yüksek. 3300 TL'ye Cyclone 2 varken Blitz 2 alınmaz.