Onu bilemem maalesef.Peki çok el terletirmi DualSense'de hemen ter yapıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
General5306 1
Uzman
Tamam teşekkür ederim.
Bir de alışmam zor olur mu tuş yerleri farklı çünkü ben hayatımda hep PlayStation kolu kullandım.
Bende hep PlayStation kolu kullandım. Alışmam 2 saatimi aldı, çok daha rahat geliyor.Tamam teşekkür ederim.
Bir de alışmam zor olur mu tuş yerleri farklı çünkü ben hayatımda hep PlayStation kolu kullandım.
General5306 1
Uzman
Bende hep PlayStation kolu kullandım. Alışmam 2 saatimi aldı, çok daha rahat geliyor.
https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu bu nasıl hocam.
ALPS modeli alınmaz. Dualsense'te olduğu gibi stickleri fiziksel olduğu için zamanla drift problemi çıkartır. TMR modeli ise stokta kalmamış.
Ayrıca bu modelde tetik tuşları tıklamalı. Kademeli değil. Yarış oyunu oynarım diyorsanız alınmaz.
General5306 1
Uzman
Alps modeli alınmaz. DualSense'te olduğu gibi stickleri fiziksel olduğu için zamanla drift problemi çıkartır. Tmr modeli ise stokta kalmamış.
Ayrıca bu modelde tetik tuşları tıklamalı. Kademeli değil. Yarış oyunu oynarım diyorsanız alınmaz.
Rocket League oynuyorum.
Tmr modeli gelirse alınır mı?
Rocket League oynuyorum.
Tmr modeli gelirse alınır mı?
Eğer tıklamalı tetikleri sorun etmezseniz alınabilir.
Düzenleme: Şimdi farkettim ki, Blitz 2'nin fiyatı gereksiz yüksek. 3300 TL'ye Cyclone 2 varken Blitz 2 alınmaz.