Bütçe
3.000 TL
Yoğun bir şekilde PUBG Steam oynuyorum. Bu nedenle yaklaşık 3.000 TL bütçeyle en iyi ses kasabileceğim bir IEM kulaklık arıyorum. Duruma göre bütçeyi 4.000 TL'ye kadar çıkarabilirim; ancak aradaki farkın gerçekten değmesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir değişiklik oldu, 5000 TL'ye çıkabildim bütçede. Ama yine de 6000'lik bir model öneriside isteyeceğim en iyi ihtimale karşı.
Bunu oneririm ses kasmak icin. Daha iyisi yok bu butcede. Fakat mikrofonu bulunmuyor.

Bunu oneririm ses kasmak icin. Daha iyisi yok bu butcede. Fakat mikrofonu bulunmuyor.
Hocam ses kartı gereksinimi falanda oluyormuş. Kart gerekir mi bunun için?

Dip ses gelmesini istemiyorsan alabilirsin. Fakat PC'nin anakarti bu kulakligi beslerken zorlanmaz. Sart degil. Dip ses mevzusu rahatsiz ediyorsa alinabilir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Dip ses gelmesini istemiyorsan alabilirsin. Fakat PC'nin anakarti bu kulakligi beslerken zorlanmaz. Sart degil. Dip ses mevzusu rahatsiz ediyorsa alinabilir.

İyi akşamlar hocam. Dün sipariş ettim kulaklığı. Wraith'de dolaşırken bir de EW300 modelini gördüm ve bir merak uyandırdı bu model. EW300 ile EA500LM arasındaki fark nedir?

Son düzenleme: