Bütçe
3.000 TL

oceanut

Başarılı
Merhaba,

Arkadaşımın sistemine kasa önerisi rica edecektim. Özellikle aradığımız bir şey yok, bütçeyi aşmazsak çok iyi olur ama az farkla bir öneri var ise elbette bakarız.

İşlemci soğutucusu olarak tahminen @LH44 hocamızın başka bir konuda önerdiği Thermalright Assassin King 120 SE ürününü alacağız ama daha iyi bir öneri var ise önerebilirsiniz.

@michaelscofield hocam sizin de önerilerinizi görmek isterim.

Sistem:
  • İşlemci: Ryzen 5 7500F
  • Anakart: Gigabyte B850M Force
  • Ekran kartı: ASUS Prime RX 9060 XT 16 GB O.C.
  • RAM: Patriot Viper Venom/ GoodRam / XPG Lancer 16 GB 6000 MHz, CL30 olacak
  • SSD: MLD 512 GB M.2
  • PSU: DELTA GPS-750HB 750W

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Arkadaşımın sistemine kasa önerisi rica edecektim. Özellikle aradığımız bir şey yok, bütçeyi aşmazsak çok iyi olur ama az farkla bir öneri var ise elbette bakarız.

İşlemci soğutucusu olarak tahminen @LH44 hocamızın başka bir konuda önerdiği Thermalright Assassin King 120 SE ürününü alacağız ama daha iyi bir öneri var ise önerebilirsiniz.

@michaelscofield hocam sizin de önerilerinizi görmek isterim.

Sistem:
  • İşlemci: Ryzen 5 7500F
  • Anakart: Gigabyte B850M Force
  • Ekran kartı: ASUS Prime RX 9060 XT 16 GB OC
  • RAM: Patriot Viper Venom/ Goodram / XPG Lancer 16 GB 6000MHz CL30 olacak
  • SSD: MDL 512 GB M.2
  • PSU: Delta GPS-750HB 750W

6 adet fan ile geliyor. Aynı kasayı kullanıyorum, gayet memnunum. Hava akışı iyi, malzeme kalitesi 3.000 TL'lik kasaya göre ideal, fanların sabit renk yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
mATX anakart ATX kasaya takılınca çok çirkin görünüyor bence, o yüzden ben alttaki kasayı öneriyorum. Aslında ASUS A21 modelini önerirdim ama ona ekstra fan almanız gerekiyor.

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...ered-glass-usb-30-matx-mid-tower-kasa-p-56494
Hocam haklısınız ama yine de büyük almak isteyebilir, göz önünde bulundururum sağ olun

Hocam çok sağ olun bütçeyi çıkartıyoruz ama hangi kasa en iyisi bu 5 i arasından

3.000 TL altına ek olarak 3-4°C fazla olmasına karşın VG4202FL öneririm. İnventus 2.500 TL'ye satıyor.
@oceanut
Hocam haklısınız ama yine de büyük almak isteyebilir, göz önünde bulundururum sağ olun

Hocam çok sağ olun bütçeyi çıkartıyoruz ama hangi kasa en iyisi bu 5 i arasından
Phanteks XT Pro Ultra alabilirsiniz. Oldukça geniş bir kasa. İstediğiniz şekilde upgrade edebilirsiniz.
D501A ve D502A da iyi kasa. Biraz daha küçükler sadece. Hoşunuza gideni alın derim.

3.000 TL altına ek olarak 3-4°C fazla olmasına karşın VG4202FL öneririm. İnventus 2.500 TL'ye satıyor.
@oceanut

Phanteks XT Pro Ultra alabilirsiniz. Oldukça geniş bir kasa. İstediğiniz şekilde upgrade edebilirsiniz.
D501A ve D502A da iyi kasa. Biraz daha küçükler sadece. Hoşunuza gideni alın derim.
Sağ olun hocam

@oceanut

Hocam ek olarak çok hızlı bir şey daha soracağım. Yeni konu açıp konu kirliliği yaşatmak istemiyorum. Bu bahsettiğim sisteme, paylaştığım görseldeki rami alabilirim değil mi?

1764934722672.webp

Son düzenleme: