Bütçe
3000 TL
O zaman hem pin kablo açısından en uygun fiyatlı önerdiğiniz HPE Revo HP1 850w mi daha uygununu yeterli kablolusunu bulamaz mıyız?

Bu var.

O zaman hem pin kablo açısından en uygun fiyatlı önerdiğiniz HPE Revo HP1 850W mi daha uygununu yeterli kablolusunu bulamaz mıyız?

Element Revo dışında model yok benim bildiğim kadarıyla. Delta GPS650JB olsaydı belki ona bakılabilirdi ama onunda stoğu bitti.

Son düzenleme:
Revo olanı alırsanız daha iyi olur, ileride 4000-5000 serisi gen 5 soketli kart alırsanız ona özel çıkışı var.
1080p oyuncusuyum RTX3080 ile cok uzun yıllar devam ederim artık değiştirme kararında direkt komple sistem alırım ozaman hocam, şuan zaten butcem el vermiyor HPE nin 750w olanı alacağım çok teşekkürler aydınlattığınız için ben C750 nin yetmeğecegini bilmiyordum.

1080p oyuncusuyum RTX3080 ile cok uzun yıllar devam ederim artık değiştirme kararında direkt komple sistem alırım o zaman hocam, şu an zaten bütçem el vermiyor HPEnin 750W olanı alacağım çok teşekkürler aydınlattığınız için ben C750'nin yetmeğecegini bilmiyordum.

Normal, çoğu kişi PSU'nun toplam gücüne bakıyor, ekran kartını besleyebileceği çıkış var mı diye bakmıyor.

Tek kablonun aktarabileceği gücün üstünde güç çekmeye çalışırsanız, sistem siyah ekrana düşebilir, ani kapanma olabilir, bazen bunları yaşatmaz ama soket veya kablo eriyebilir, bu riske girmeye gerek yok, mümkün olduğunca ekran kartı güç soketlerine ayrı kablodan güç vermek lazım.