Commander Shepard
Uzman
Sizin testiniz dışında bir test yok ortada bilinen güvenilir biri tarafından. Sadece rastgele aldığını bildiğiniz biri dışında da forumlarda konuşan da yok ayrıca.
Rastgele? Oreki güç kaynakları konusunda oldukça bilgili birisi. Sırf aldı diye rastgele/bilgisiz mi oluyor şimdi? İç bileşenlere ve testlere bakıp almıştır.Sizin testiniz dışında bir test yok ortada bilinen güvenilir biri tarafından. Sadece rastgele aldığını bildiğiniz biri dışında da forumlarda konuşan da yok ayrıca.
Tamam hocam.Cahil demedim ben? 1 kişi almış bildiğiniz biri o da rastgele biri. Onun dışında binlerce kullanan var mı? Delta şirket olarak üretiyor olabilir içindeki şeyleri değişik ürünler için ama o spesifik güç kaynağı için hiçbir test, inceleme ya da forumlarda alınır mı alınmaz mı diye konu açılmamış ne yabancı ne Türk. Siz test yaptınız diye iyi mi oldu şimdi?
Adı sanı bilinmeyen dediğiniz markanın market değeri 60 milyar dolar....Geri tartışılabilir bir konu olmadığı için böyle yapıyorsunuz. Haklı olduğunuzu bilseniz çok rahat kanıtlardınız. Adı sanı testlerde, forumlarda, tier listelerinde bilinmeyen bir güç kaynağını atmayın bir daha hocam yanlış bilgi vererek kötü güç kaynağı aldırıyorsunuz millete sonra. Kendiniz dışında binlerce kişinin kullandığı bir güç kaynağını attığınız zaman size bunu veririmEki Görüntüle 173951
Siz adı sanı bilinmeyen marka diyorsunuz. Bende markanın çok büyük bir market payına olduğunu söyledim. Bunu bile anlaşamamışsın. Ayrıca sadece tierlistte yapılan testlere güvenerek önerilerde bulunuyorsun. Tierlistler her zaman doğru olmaz. Ben hiç bir zaman "marka çok iyi bu modelde çok iyidir" diye bir şey demedim.Tamam da sizin önerdiğinizin belli bir testi yok kanıt için. Tek kanıt sizin/ internetteki rastgele birinin test etmesi ve şirketin 60 milyar dolar olması. Güç kaynağı olarak sadece PSU için yapmıyorlar diğer ürünlerin içindeki şeylere parça üretiyorlar 60 milyar dolar bu yüzden. Tabii bu demek değil ki sırf 60 milyar dolar diye her ürettiği ürün güzel.
O zaman NVIDIA 4.2 trilyon dolarmış market değeri. Bu NVIDIA`nın yaptığı her ürünü mükemmel mi kılıyor sırf market değeri yüksek diye?