Bütçe
2000-3000
Sizin testiniz dışında bir test yok ortada bilinen güvenilir biri tarafından. Sadece rastgele aldığını bildiğiniz biri dışında da forumlarda konuşan da yok ayrıca.

Sizin testiniz dışında bir test yok ortada bilinen güvenilir biri tarafından. Sadece rastgele aldığını bildiğiniz biri dışında da forumlarda konuşan da yok ayrıca.
Rastgele? Oreki güç kaynakları konusunda oldukça bilgili birisi. Sırf aldı diye rastgele/bilgisiz mi oluyor şimdi? İç bileşenlere ve testlere bakıp almıştır.

Cahil demedim ben? 1 kişi almış bildiğiniz biri o da rastgele biri. Onun dışında binlerce kullanan var mı? Delta şirket olarak üretiyor olabilir içindeki şeyleri değişik ürünler için ama o spesifik güç kaynağı için hiçbir test, inceleme ya da forumlarda alınır mı alınmaz mı diye konu açılmamış ne yabancı ne Türk. Siz test yaptınız diye iyi mi oldu şimdi?

Cahil demedim ben? 1 kişi almış bildiğiniz biri o da rastgele biri. Onun dışında binlerce kullanan var mı? Delta şirket olarak üretiyor olabilir içindeki şeyleri değişik ürünler için ama o spesifik güç kaynağı için hiçbir test, inceleme ya da forumlarda alınır mı alınmaz mı diye konu açılmamış ne yabancı ne Türk. Siz test yaptınız diye iyi mi oldu şimdi?
Tamam hocam.

Son düzenleme:
Geri tartışılabilir bir konu olmadığı için böyle yapıyorsunuz. Haklı olduğunuzu bilseniz çok rahat kanıtlardınız. Adı sanı testlerde, forumlarda, tier listelerinde bilinmeyen bir güç kaynağını atmayın bir daha hocam yanlış bilgi vererek kötü güç kaynağı aldırıyorsunuz millete sonra. Kendiniz dışında binlerce kişinin kullandığı bir güç kaynağını attığınız zaman size bunu veririm :thumbsup:
thats-enough-mr-west-please-no-more-today-v0-dzx6ozcmzg1f1.webp

Geri tartışılabilir bir konu olmadığı için böyle yapıyorsunuz. Haklı olduğunuzu bilseniz çok rahat kanıtlardınız. Adı sanı testlerde, forumlarda, tier listelerinde bilinmeyen bir güç kaynağını atmayın bir daha hocam yanlış bilgi vererek kötü güç kaynağı aldırıyorsunuz millete sonra. Kendiniz dışında binlerce kişinin kullandığı bir güç kaynağını attığınız zaman size bunu veririm :thumbsup:Eki Görüntüle 173951
Adı sanı bilinmeyen dediğiniz markanın market değeri 60 milyar dolar....

Ayrıca ben kanıtları sundum siz kabul etmiyorsunuz. Daha iç bileşenleri hakkında bile bilginiz yok yorum yapıyorsunuz. Örneğin NZXT'deki bulk cap in markasını modelini biliyor musunuz? Hayır.

Tamam da sizin önerdiğinizin belli bir testi yok kanıt için. Tek kanıt sizin/ internetteki rastgele birinin test etmesi ve şirketin 60 milyar dolar olması. Güç kaynağı olarak sadece PSU için yapmıyorlar diğer ürünlerin içindeki şeylere parça üretiyorlar 60 milyar dolar bu yüzden. Tabii bu demek değil ki sırf 60 milyar dolar diye her ürettiği ürün güzel.

O zaman NVIDIA 4.2 trilyon dolarmış market değeri. Bu NVIDIA`nın yaptığı her ürünü mükemmel mi kılıyor sırf market değeri yüksek diye?

Tartışmaya dahil olmadan sana ikinci elde bulabilirsen güzel bir model söyleyip kaçacağım. EVGA Supernova 750 G2 bulabilirsen güzel olur. 2500 liraya alabilirsen güzel olur. Kutuluysa 3 bin de verebilirsin gözün kapalı.
1755260968246.webp

Tamam da sizin önerdiğinizin belli bir testi yok kanıt için. Tek kanıt sizin/ internetteki rastgele birinin test etmesi ve şirketin 60 milyar dolar olması. Güç kaynağı olarak sadece PSU için yapmıyorlar diğer ürünlerin içindeki şeylere parça üretiyorlar 60 milyar dolar bu yüzden. Tabii bu demek değil ki sırf 60 milyar dolar diye her ürettiği ürün güzel.

O zaman NVIDIA 4.2 trilyon dolarmış market değeri. Bu NVIDIA`nın yaptığı her ürünü mükemmel mi kılıyor sırf market değeri yüksek diye?
Siz adı sanı bilinmeyen marka diyorsunuz. Bende markanın çok büyük bir market payına olduğunu söyledim. Bunu bile anlaşamamışsın. Ayrıca sadece tierlistte yapılan testlere güvenerek önerilerde bulunuyorsun. Tierlistler her zaman doğru olmaz. Ben hiç bir zaman "marka çok iyi bu modelde çok iyidir" diye bir şey demedim.

Son düzenleme:
60 milyar dolar diyorsunuz çok büyük bir şeymiş gibi. NVIDIA 4.2 trilyon dolar PSU`ları onlar yaparsa en iyisi onlar olur sizin mantığınıza göre. Tier list`ler sizin yaptığınız teste göre bin kat daha doğru ayrıca. Uzun süreli kullanıyorlar yapanlar tarafından+uzun süreli stres testlerine tabii tutuluyorlar artı binlerce kişinin aldığı güç kaynakları. Rastgele birinin testi ile onun tanıdığı kişinin aldığı bir güç kaynağı değil sadece. Mantıksız tartışmalar yapıyorsunuz baştan beri 60 milyar dolar şirket, ben test ettim, tier list`ler doğru değil gibi. Hiç güvenilir biri olmadığınız apaçık ortada.