Bütçe
2000-3000
60 milyar dolar diyorsunuz çok büyük bir şeymiş gibi. NVIDIA 4.2 trilyon dolar PSU'ları onlar yaparsa en iyisi onlar olur sizin mantığınıza göre. Tier List'ler sizin yaptığınız teste göre bin kat daha doğru ayrıca. Uzun süreli kullanıyorlar yapanlar tarafından+uzun süreli stres testlerine tabii tutuluyorlar artı binlerce kişinin aldığı güç kaynakları. Rastgele birinin testi ile onun tanıdığı kişinin aldığı bir güç kaynağı değil sadece. Mantıksız tartışmalar yapıyorsunuz baştan beri 60 milyar dolar şirket, ben test ettim, tier List'ler doğru değil gibi. Hiç güvenilir biri olmadığınız apaçık ortada.

Tier listlerdeli tier verme olayı genelde doğru değil. Örneğin FSP vita GM modeline bakar mısın? B- segment yazmışlar değil mi? Aslında o güç kaynağı A+ performansa sahip. Sırf tüfek yataklı fan kullanılıyor diye B segmentine attılar. Bilginiz olmadan yorum yapıyorsunuz. Hadi kanıtlayın kötü bir PSU olduğunu. Kanıtlayamazsın. Ama ben en azından elimdeki bilgilerle kanıtlayabilirim.

Tier listlerdeli tier verme olayı genelde doğru değil. Örneğim FSP vita GM modeline bakar mısın? B- segment yazmışlar değil mi? Aslında o güç kaynağı A+ performansa sahip. Sırf tüfek yataklı fan kullanılıyor diye B segmentine attılar. Bilginiz olmadan yorum yapıyorsunuz. Hadi kanıtlayın kötü bir PSU olduğunu. Kanıtlayamazsın. Ama ben en azından elimdeki bilgilerle kanıtlayabilirim.
Tamam da bu seferde benim yolumdan gidiyorsunuz. Hani doğru değildi? Tüfek yataklı fan için uzun ömürlü olmadığı içinmiş araştırdım şimdi de sizin dediğiniz modeli göremedim ama o yüzden sanırsam B- konulmuş. İçi açılıp değiştirilmesi gerekeceği için garanti dışı sayılacak o yüzden iyi değilmiş uzun ömürlü değil ya.

Bak adam ne güzel tier list`da A tier`da bulunan bir güç kaynağını önerdi. Sizin gibi Delta önermiyor.

Tamam da bu seferde benim yolumdan gidiyorsunuz. Hani doğru değildi? Tüfek yataklı fan için uzun ömürlü olmadığı içinmiş araştırdım şimdi de sizin dediğiniz modeli göremedim ama o yüzden sanırsam B- konulmuş. İçi açılıp değiştirilmesi gerekeceği için garanti dışı sayılacak o yüzden iyi değilmiş uzun ömürlü değil ya.

Bak adam ne güzel tier list`da A tier`da bulunan bir güç kaynağını önerdi. Sizin gibi Delta önermiyor.
O fan o segment için iyi bir model olmadığından B segmentine atılmış. Fakat bu büyük bir yanlış. Sırf fanı kötü diye atılması saçmalık. 100.000 saat ömrü var zaten.

Artı tüfek yatak daha sesliymiş.

A ile B ve B ile C arasında büyük farklar var fiyat olarak bile bakarsan. Bilgin yok diyerek kendi bilgisizliğini ortaya çıkarıyorsun. Millet o kadar para verip uzun sürede sesli çalışan bir güç kaynağı almak istemiyor. O yüzden B segmentine atılmışmış artık ben göremedim ama.

Bu yüzden rastgele internetteki senin gibi kişilere güvenilmez. Sırf fan için diyorsun ama uzun sürede o kadar para veren birine rahatsızlık verecek bir şey bu konunun sahibi bile sesli diye almadı senin attığını. Bunu düşünemediğin için profesyonel değilsin.

Konu sahibinin mesajı: "Haklı olabilirsiniz hocam. İnceledim rehberinizi ancak sesli çalışıyor demişsiniz. Zaten vantilatör sesi çok bir de onun sesine gerek yok."

Agresif şekilde ilerlemek yerine azıcık düşünseniz anlayacaksınız yanlışınızı. Size göre diye bir şey yok herkese göre diye bir şey var. Sizin attığınız mesela testleri olmamasını geçtim sesliymiş. Konu sahibi sesli olduğu için almadı. B segmentine atmaları büyük yanlış diyorsunuz ama size göre bu yanlış. Millet o kadar para verip sesli çalışırsa niye alsınlar? Bunları düşünün bir. Her şeye agresif şekilde girişmeyin saçma argümanlarla 60 milyar dolar şirket gibi.

Son düzenleme:
Benim hiç marka takıntım olmadı bu zamana kadar ama ilk defa duyduğum markayı da maalesef alamam hocam. İlk defa delta markasını burda duydum.

Ek olarak fanının markasını da bilmediğinizi söylemişsiniz rehberde. O fan kaltesiz bir fansa eğer benim odam 35 40 derece olabiliyor. Eğer bir gün çalışmazsa. Zamanında bunun yüzünden anakart ve ekran kartım yandı.

Benim hiç marka takıntım olmadı bu zamana kadar ama ilk defa duyduğum markayı da maalesef alamam hocam. İlk defa delta markasını burda duydum.
İlk defa duymanızın nedeni OEM üretici olmaları. HP, Lenovo, Cisco gibi markaların adaptörlerini üretiyorlar. Yani siz onu bilemeseniz bile onların ürettiği şeyleri yüksek ihtimalle kullanıyorsunuz.

Ek olarak fanının markasını da bilmediğinizi söylemişsiniz rehberde. O fan kaltesiz bir fansa eğer benim odam 35 40 derece olabiliyor. Eğer bir gün çalışmazsa. Zamanında bunun yüzünden anakart ve ekran kartım yandı.
Fan markası yüksek ihtimalle delta. Çift bilyalı tasarım kullanıyordur. Bu rifle bearinge göre daha dayanıklı. Özellikle yüksek sıcaklara dayanıklı bir fan. Tek sorunu sesli olması.

İlk defa duymanızın nedeni OEM üretici olmaları. HP, Lenovo, Cisco gibi markaların adaptörlerini üretiyorlar. Yani siz onu bilemeseniz bile onların ürettiği şeyleri kullanıyorsunuz.

Fan markası yüksek ihtimalle delta. Çift bilyalı tasarım kullanıyordur. Bu rifle bearinge göre daha dayaıklı. Özellikle sıcaklara dayanıklı bir fan.
Bu onların yaptığı spesifik bir güç kaynağının iyi olduğu anlamına halen gelmiyor maalesef.