Bütçe
3.000 TL

PoliJya

Uzman
Merhaba, öğrenciyim ve fazlasıyla çıktı alabiliyorum, uzun ömürlü, kartuşu çabuk bitmeyen, F/P yazıcı önerirseniz sevinirim.

epson ecotank serisinden önerecektim ancak fiyatları uçmuş gitmiş... ben ofiste de evde de aynı modeli kullanıyorum. L3251. Sadece normal çıktılar değil, fotoğraf kağıdıyla çok fazla fotoğrafta bastım(nişan ve düğün fotolarımdan 400 den fazla). çok güzel uygulaması var. binlerce sayfa baskıya ve yüzlerce baskı fotoğrafa(A3, A4) rağmen sadece bir kez toner aldım. ancak bütçenizi aşıyor. yine de bakmak isterseniz diye yazdım. fotoğraf baskısı almak gibi düşünceniz varsa bi bakın

Hocam, aslında elimde HP 2620 var ama kartuş çabuk bittiği için yeni yazıcı bakıyordum, önerdiğiniz yazıcı için teşekkür ederim. Kartuş için tank sistemi var mış yapılışını vs. izledim, sizce yapsam ne kadar sağlıklı olur? Uzun süre beni götürür mü?

Epson ecotank serisinden önerecektim ancak fiyatları uçmuş gitmiş... Ben ofiste de evde de aynı modeli kullanıyorum. L3251. sadece normal çıktılar değil, fotoğraf kağıdıyla çok fazla fotoğrafta bastım(nişan ve düğün fotolarımdan 400'den fazla). Çok güzel uygulaması var. Binlerce sayfa baskıya ve yüzlerce baskı fotoğrafa(A3, A4) rağmen sadece bir kez toner aldım. Ancak bütçenizi aşıyor. Yine de bakmak isterseniz diye yazdım. Fotoğraf baskısı almak gibi düşünceniz varsa bir bakın.

Hocam maalesef fiyatı beni aşıyor, yine de tavsiye için teşekkürler, ileride düşünebilirim.