Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3500
- Makaleler
- 6
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Buds3 alma, silikonsuz olduğu için oturmuyor. Otursa bile en ufak çene hareketi(gülme, öksürme) .vs'de düşüyor. Ayrıca ara sıra sağ tarafı şarj olmuyor veya ses gelmiyor, kulaklığın hava girişinden .vs emcükleyip havayı çekince geri geliyor. Ses kalitesi hariç hiçbir artısı yok, ara sıra tizler patlıyor. Samsung'tan bir daha kulaklık almam.
kaaawwn
Uzman
Peki hangisini önerirsiniz butcem 3-3.5 bin.
Buds3 alma, silikonsuz olduğu için oturmuyor. Otursa bile en ufak çene hareketi(gülme, öksürme) .vs'de düşüyor. Ayrıca ara sıra sağ tarafı şarj olmuyor veya ses gelmiyor, kulaklığın hava girişinden .vs emcükleyip havayı çekince geri geliyor. Ses kalitesi hariç hiçbir artısı yok, ara sıra tizler patlıyor. Samsung'tan bir daha kulaklık almam.
Aktif bir Buds 3 kullanıcısı olarak dedikleriniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım.Buds3 alma, silikonsuz olduğu için oturmuyor. Otursa bile en ufak çene hareketi(gülme, öksürme) .vs'de düşüyor. Ayrıca ara sıra sağ tarafı şarj olmuyor veya ses gelmiyor, kulaklığın hava girişinden .vs emcükleyip havayı çekince geri geliyor. Ses kalitesi hariç hiçbir artısı yok, ara sıra tizler patlıyor. Samsung'tan bir daha kulaklık almam.
Kullanırken yağmurda gördü, terde, tozda üstün körü elimle sildim taktım kutuya, şarj etti.
Öksürdüm düşmedi, kafamı salladım düşmedi.
Ses gelmeme gibi bir sorun yaşamadım.
Muhtemelen 360 ses desteği ile karıştırıyorsunuz. Ani yön değişikliklerinde veya hareketli bir taşıttayken dönüş sonrası karşıtlığı kayıyor o kadar. Ki onu da max 10 saniyede kalibre ediyor.
Ses ayarları kişiden kişiye değiştiği için EQ ayarları var zaten.
Dümdüz Ragebait atmışsınız.
S21 FE kullanıyorum. Elime bir miktar para geçti. Kulak içi kullanmak tercihim. 3299TL'ye İncehesap'ta Buds 3Ü gördüm sizce alınır mı? Onun yerine neyi önerirsiniz?
Silikonlu da olur derseniz @Aakons 'un önerdiği CMF modelini alabilirsiniz.
Silikonsuz olarak bende aktif olarak kullandığım Buds 3 modelini öneririm.
Son düzenleme:
kaaawwn
Uzman
Zaten kararsızım daha da kafam karıştıAktif bir Buds 3 kullanıcısı olarak dedikleriniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım.
Dümdüz Ragebait atmışsınız.
Silikonlu da olur derseniz @Aakons 'un önerdiği CMF modelini alabilirsiniz.
Silikonsuz olarak bende aktif olarak kullandığım Buds 3 modelini öneririm.
- Makaleler
- 6
Zaten kararsızım daha da kafam karıştı. Silikonlu ile silikonsuz arasında ne kadar fark var. Ayrıca şu an Buds FE kullanıyorum her temizledigimde ses ya azalıyor ya artıyor. Şu an sag taraftan komple ses gelmiyor diğeri sağlam. Onun gibi bir sorun yasar miyim?
Silikonsuz kulaklık denediniz mi? Eğer silikonluya göre daha çok beğendiyseniz Buds 3 alın. Silikonsuz genelde daha konforlu olur ama dışarıya daha fazla ses verir.
Silikonlu daha az konforludur ama dışarıya ses vermez ve daha net ses verir.
Ayrıca cmf Buds Pro 2 daha iyi ses verir. ANC performanslarını bilmiyorum. Etiketlediğim kişi daha bilgili.
kaaawwn
Uzman
Teşekkür ederimSilikonsuz kulaklık denediniz mi? Eğer silikonluya göre daha çok beğendiyseniz Buds 3 alın. Silikonsuz genelde daha konforlu olur ama dışarıya daha fazla ses verir.
Silikonlu daha az konforludur ama dışarıya ses vermez ve daha net ses verir.
Ayrıca cmf Buds Pro 2 daha iyi ses verir. ANC performanslarını bilmiyorum. Etiketlediğim kişi daha bilgili.
Ben daha yaşamadım. Sol kulaklık elimden 2 kere fayansa düştü hala kusursuz çalışıyor.Zaten kararsızım daha da kafam karıştı. Silikonlu ile silikonsuz arasında ne kadar fark var. Ayrıca şuan buds fe kullanıyorum her temizledigimde ses ya azalıyor ya artıyor. Şuan sag taraftan komple ses gelmiyor diğeri sağlam. Onun gibi bir sorun yasarmiyim
Yağmurda gördüler, terde. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Slikonlu ile silikonsuzun kıyaslaması kişide bitiyor.
Kendimden örnek vereyim; ben şuana kadar hep slikonlu kulaklık kullandım ve uzun süreler kulağımda kaldığı için terleme ve ağrı yapıyordu.
Sonunda yeter dedim ve slikonsuz kulaklığa geçiş kararımla Buds 3 aldım.
Doğal olarak ses yalıtımı slikonlu kulaklıklara göre daha kötü. Ancak slikonsuz olmasına rağmen şaşırtıcı derecede de iyi.
Mikrofon performansıda oldukça iyi.
Gürültülü bir ortamda olsam bile karşımdakine sadece benim sesimi iletiyor.
Bende onu net şekilde duyabiliyorum.
Şarj süresi kutuyla beraber aşağı yukarı 4 günümü çıkartıyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Slikonlu ile silikonsuzun kıyaslaması kişide bitiyor.
Kesinlikle. Biri silikonsuz kulaklık alır, silikonsuz ona göre değildir silikonlu alır kullanır. Kişiden kişiye değişir dediğin gibi.
@kaaawwn kesinlikle silikonsuz kulaklık denemelisin. Ona göre tercihini yap.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-