Bütçe
3-4 milyon TL
Yer
Unknown
Esenlikler,

Kendime 3-4 milyon bütçede sedan bir araç bakıyorum. Yol tutuşu, performansı, konforu ön planda olan araçlar varsa önerirseniz sevinirim. Bunun yanında aracın dış görünümü güzel olabilirse sevinirim.

Aklımda G20, G30, Volvo S60, A5 Quattro modelleri var. Sizlerden de fikir, öneri almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

A5 Quattro çok zevkli bir araç. Tabii 4.5 TFSI alıyorsanız. 2.0 265 HP performans anlamında asla üzmez. Zaten soft yazılım ile +300 çok rahat görüyor. Şanzıman bir tık hassas denilebilir.

2022 düşük km bir Volvo S90 da güzel bir tercih olabilir. Tank gibi araba.

G20. 😋 Yeni kasalardaki benzinli motor çok sağlıklı. Başını ağrıtmaz.

A5 Quattro çok zevkli bir araç. Tabii 4.5 TFSI alıyorsanız. 2.0 265 HP performans anlamında asla üzmez. Zaten soft yazılım ile +300 çok rahat görüyor. Şanzıman bir tık hassas denilebilir.

2022 düşük km bir Volvo S90 da güzel bir tercih olabilir. Tank gibi araba.
G20-G30 ve A5 Quattro düşünüyorum hocalarım. Dediğiniz gibi S90 da alınabilir. Ama sanırım limitörü var arabanın. Onu biraz düşünüyorum.

Onun haricinde dediğim gibi G20-G30 veyahut A5 Quattro düşünüyorum.

Şimdi burada sınıf olarak da ayırmak lazım. A5, G20 ve S60 D segmenti araçlardır. S90 ve G30 ise E segmenti araçlardır. Bu iki sınıf arasında farklar var, bir üst segmentin getirileri ve götürüleri vardır. Eğer masada E segmenti alabilecek bütçe var ise o sınıfı öneririm. S90 alırsanız limitleri kaldırabilirsiniz. Eğer S90 alacaksanız makyajlı kasa tercih edin, B5 motorları güncellediler. Benim tercihim burada S90 veya G30 olur, ikisi de ok gibi arabadır.