Bütçe
3-4 milyon TL
Ben zaten kesinlikle alınmaz demedim hocam, o da gayet güzel bir arabadır ve alınabilir. Bu arada sadece 2.0 TSI motorları değil, 2.0 dizel olanı da alınır. Sadece alırken kavramaları genelde ıslak tip olsa bile kontrol edilmesi şarttır. Şayet A5 modellerinde kavrama maliyetleri çok ucuz değil.

Benim ilk tercihim de tabii ki Golf R ile ortak kullanılan 2.0 TSI motor olur, diğer arkadaşların da önerdiği gibi.
Alınabilir diyorsunuz o zaman. S90 yerine Audi A5 Quattro S Line ve G30 arasında düşüneyim hocam o zaman. A5 de gerçekten güzel bir araç. Diğer araçlar gibi, performans konusunda üzeceğini sanmıyorum hocam.

Tekrardan çok teşekkür ederim hocam. A5 de bakabilirim artık :D

Alınabilir diyorsunuz o zaman. S90 yerine Audi A5 Quattro S Line ve G30 arasında düşüneyim hocam o zaman. A5 de gerçekten güzel bir araç. Diğer araçlar gibi, performans konusunda üzeceğini sanmıyorum hocam.

Tekrardan çok teşekkür ederim hocam. A5 de bakabilirim artık :D

Yani sade hali bile çok iyi, üzerinde yüklemeyi de kaldırabilen esnek bir motor var. Çift kavramayla da bayağı hızlıdır, şasisi zaten bana göre rijit ve keskin. Benim gözümde tek eksisi çift kavramadır, yoksa yalıtım, konfor, performans ve kalite üst seviyede.

A5 üzmez, mutlu eder.