Rica ederim. Zero Red'in sahnesi EW200'den daha kapali. Bilgin olsun. Ben olsam Zero Red yerine listeye EW200'u yazarim.
Birde FiiO JA11 şaka gibi ama 500 tl onu da alıcam galiba. Echo mini konusu kesin değil ama bir DAC + Simgot EA500LM alıcam işte.

@Simon Kefine Delci AE aldırdım çok fazla iyi yorumu vardı.

Son düzenleme:
Neden öyle düşünüyorsunuz? Fresh Reviews'un tier listinde, Reddit'deki birçok incelemede çok daha yukarıda.
Fresh Reviews'in tier listesini mantıklı bulmuyorum. Ben genelde Headfi'deki bağımsız incelemecilere ve YouTube'da takip ettiğim sayılı incelemecinin incelemelerine bakıyorum. EM6L, Kefine Klean'in altında Fresh Reviews'e göre. Reddit hakkında yorum yapmayacağım. Ses konusunda güvendiğim bir kaynak değil.

Fresh Reviews'in tier listesini mantıklı bulmuyorum. Ben genelde Headfi'deki bağımsız incelemecilere ve YouTube'da takip ettiğim sayılı incelemecinin incelemelerine bakıyorum. EM6l, kefine Klean'in altında fresh Reviews'e göre. Reddit hakkında yorum yapmayacağım. Ses konusunda güvendiğim bir kaynak değil.

Anladım. EW300 daha mantıklı diyorsunuz yani. EM6L'nin kefine delci AE'nin altında olması bana da garip gelmişti. Daha almadı ve hala sürem var zaten akşama kadar bir şeyler seçeceğim. Bir de sizce trn Black pearl alınır mı? Yoksa fiio JA11 yeterli mi?

Anladım. EW300 daha mantıklı diyorsunuz yani. EM6L'nin kefine delci AE'nin altında olması bana da garip gelmişti. Daha almadı ve hala sürem var zaten akşama kadar bir şeyler seçeceğim. Bir de sizce trn Black pearl alınır mı? Yoksa fiio JA11 yeterli mi?

Ya hocam aslında ben oyun için de kullanacağım ama çok müzik dinleyen biriyim müzik için de çok iyi olmasını istiyorum. Daha fazla all rounder bir IEM bakıyorum denilebilir.

Ya hocam aslında ben oyun için de kullanacağım ama çok müzik dinleyen biriyim müzik için de çok iyi olmasını istiyorum. Daha fazla all rounder bir IEM bakıyorum denilebilir.

Black pearl alinir. Mantikli secim. All rounder konusunda simgot ve ziigaat IEM'leri basarili.

Sebebi nötr olmasından kaynaklı. All rounder değil iki IEM'de. Basshead'i memnun etmez. Bu da all rounder olmaktan çıkarıyor.
Anladım.

Sebebi nötr olmasından kaynaklı. All rounder değil iki IEM'de. Basshead'i memnun etmez. Bu da all rounder olmaktan çıkarıyor.
Hocam son kez sizi rahatsız edicem pardon. En çok EW300, Letshuoer S08, Juzear Defiant, Pure önerildi. Letshuoer her yerde daha iyi denilmiş ama bilmiyorum. TRN Black Pearl tamamdır onu alıyorum son iem kaldı.

Son düzenleme:
Anladım.

Hocam son kez sizi rahatsız edicem pardon. En çok EW300, Letshuoer S08, Juzear Defiant, Pure önerildi. Letshuoer her yerde daha iyi denilmiş ama bilmiyorum. TRN Black Pearl tamamdır onu alıyorum son iem kaldı.
Ben olsam EA500LM, EG280 veya EW300 alirdim. TRN Black Pearl iyi secim ama isi daha ucuza halletmek istersen Venture Electronics Devastator alman daha f/p olur. Hatta en iyisi diyebilirim kendi butcesinde.