Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. Evet takabilirsiniz, dönüştürücüler bunun için var. Tam olarak hangi kulaklığı hangi cihazda ne için kullanacaksınız?
Hocam tam olarak yapmak istediğiniz nedir? Olacağı durumlar da var olmayacağı durumlar da çünkü. Siz neyi nereye ne için nasıl takmayı düşünüyorsanız belirtin, yardımcı olayım.
Merhaba. Evet takabilirsiniz, dönüştürücüler bunun için var. Tam olarak hangi kulaklığı hangi cihazda ne için kullanacaksınız?
Dönüştürücü değil direkt o tarz bir kablo arıyorum kötü mü çalışır diye sormak istedim. Arctis Nova 1. iPad.
@KafadanKontak,
Hocam bahsettiğiniz aslında DAC ses kartlı bir kablo ama her cihaz için ona uyumlu bir modeli bulmak gerek. Her çip her platform ve işletim sistemiyle uyumlu olmayabiliyor. Ama imkansız diyemeyiz. Bendeki iki dönüştürücü de iPhone ve Android'de oluyor. Sizin tabletin giriş tipi nedir? Ona göre DAC çipli modeller bakabilirsiniz.
Hocam bahsettiğiniz aslında DAC ses kartlı bir kablo ama her cihaz için ona uyumlu bir modeli bulmak gerek. Her çip her platform ve işletim sistemiyle uyumlu olmayabiliyor. Ama imkansız diyemeyiz. Bendeki iki dönüştürücü de iPhone ve Android'de oluyor. Sizin tabletin giriş tipi nedir? Ona göre DAC çipli modeller bakabilirsiniz.
Type-C.
Hocam bütçenizi bilmiyorum ama kaliteli şeyler biraz pahalı.
Şunu bir deneyin bence.
Şunu bir deneyin bence.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-