Daha önce de konu açmıştım ve Weikav WK75 modelini almıştım ama herkesin öve öve bitiremediği Wraith sağ olsun gerçekten yordu. Neyse, sonuç olarak arıza gönderilen üründe iade kabul edildi ama şu anda klavye mouse ihtiyacım var.
Klavye kablosuz olmak zorunda değil, %75 tip tercihimdir ama Türkçe tuş dizilimine sahip olmak zorunda. Mouse'ta aynı şekilde çok fark etmiyor. 2 üründe de Wraith'ten olmasın yeter.
Daha önce de konu açmıştım ve Weikav WK75 modelini almıştım ama herkesin öve öve bitiremediği Wraith sağ olsun gerçekten yordu. Neyse, sonuç olarak arıza gönderilen üründe iade kabul edildi ama şu anda klavye mouse ihtiyacım var.
Klavye kablosuz olmak zorunda değil, %75 tip tercihimdir ama Türkçe tuş dizilimine sahip olmak zorunda. Mouse'ta aynı şekilde çok fark etmiyor. 2 üründe de Wraith'ten olmasın yeter.
Son birkaç aydır başlıkta ismi yazan markaya karşı korkunç bir nefret dalgası başladı. Ne zaman bir ürün tanıtımı görsem altında birileri müşteri hizmetlerine gömçürmek ile meşgul.
Ve maalesef ki maalesef HAKLILAR!
Bir dönem "ambalajı açtığım için iade almıyorlar" gibi bir söylem yaygındı malum. Keza servis ve garanti hizmetleri sadece Wraith markalı ürünlerde geçerliydi. Kendilerine ait olmayan markaları bildiğin umursamıyorlar. Bunu forumlarda ve markanın adı geçen her mecrada görmekten ben yoruldum artık.
ATK Battle Axe PRO'nun Triger'larının kronik sorunlu olduğunu...
Son birkaç aydır başlıkta ismi yazan markaya karşı korkunç bir nefret dalgası başladı. Ne zaman bir ürün tanıtımı görsem altında birileri müşteri hizmetlerine gömçürmek ile meşgul.
Ve maalesef ki maalesef HAKLILAR!
Bir dönem "ambalajı açtığım için iade almıyorlar" gibi bir söylem yaygındı malum. Keza servis ve garanti hizmetleri sadece Wraith markalı ürünlerde geçerliydi. Kendilerine ait olmayan markaları bildiğin umursamıyorlar. Bunu forumlarda ve markanın adı geçen her mecrada görmekten ben yoruldum artık.
ATK Battle Axe PRO'nun Triger'larının kronik sorunlu olduğunu...
Hocam sizden bahsettiğimi nereden çıkardınız. Zaten sizin önerdiğiniz ürünlerden de diğer arkadaşların önerdiği ürünlerden de memnundum. Ürünleri araştırırken herkesin Wraith'i övmesinden bahsettim. Önerilerinizde Aula F75'i seçmememin sebebi gözüme renkli gelmesi yani hitap etmemesiydi. ATK A9 Plus'ta ise bir sürü insanın internet hızında -wireless wifi dongle- problem yaşadığını gördüm.
Hocam sizden bahsettiğimi nereden çıkardınız. Zaten sizin önerdiğiniz ürünlerden de diğer arkadaşların önerdiği ürünlerden de memnundum. Ürünleri araştırırken herkesin Wraith'i övmesinden bahsettim. Önerilerinizde aula F75'i seçmememin sebebi gözüme renkli gelmesi yani hitap etmemesiydi. ATK A9 Plus'ta ise bir sürü insanın internet hızında -Wireless Wi-Fi dongle- problem yaşadığını gördüm.
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula F87 Pro mekanik oyuncu klavyesi, gaming klavye tutkunları için tasarlanmış profesyonel bir TKL (Tenkeyless) klavyedir. LEOBOG GrayWood V4 switch teknolojisi, hot swap desteği
Aula V9 Pro 26000 Dpı Paw3395 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Siyah Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu alınabilir 2.000 TL yeni hesaba kuponuyla ama bütçeyi aşıyor gibi. @vanGogh
Yok hocam beni eleştirdiğinizi düşünmedim zaten önceki konumda önerenleri eleştirmişim gibi hissetiğim için yanlış anlaşılmaktan korktum ve açıklama yaptım.
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula F87 Pro mekanik oyuncu klavyesi, gaming klavye tutkunları için tasarlanmış profesyonel bir TKL (Tenkeyless) klavyedir. LEOBOG GrayWood V4 switch teknolojisi, hot swap desteği
Aula V9 Pro 26000 Dpı Paw3395 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Siyah Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu alınabilir 2.000 TL yeni hesaba kuponuyla ama bütçeyi aşıyor gibi. @vanGogh
Yok hocam beni eleştirdiğinizi düşünmedim zaten önceki konumda önerenleri eleştirmişim gibi hissetiğim için yanlış anlaşılmaktan korktum ve açıklama yaptım.
Evet klavye olarak sanırım bunu seceğim. Ama mouse konusunda Total'da 4500'ü geçiyor başka öneriniz var mı acaba?
Aula SC680 26000 Dpı 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Yeni hesap kuponuyla 1550 TL bu model Pro modeliyle shape farkı var bu arada eliniz kac cm ve tutuş biçiminiz neydi?
Onun dışında daha fazla düşmemi isterseniz ayrı konu ama ben olsam en azından bunu alırdım.